Ja bych se ani nedivil, ze az dodela motor, nalije do nadrze methyl a nakopne to ...
Kazdopadne se mohu postavit pred zrcadlo a nakopnout se ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Prave stahujem cca 500 Mb fotiek skutocneho OM-OJR,prvy subor uz mam stiahnuty a otvoreny...zasnem,slintam,...to su tak nadherne pofotene detaily cockpitu ...o niektorych veciach som namal ani tusenia ,ze tam su.Som proste uchvateny VELKA VDAKA mato-snv,neviem ako sa Ti odvdacim
Ahoj Laco.Moc dlouho jsem tady na foru nebyl a tak jsem to musel přelouskat najednou.Musím říct jedno, Laco ty jseš taky dobrej pacient.Je to naprostá paráda.Když si mne v Telfordu posílal do blázince, tak jsem netušil,že první koho tam potkám budeš ty.Klasického Čmeldu ve čtvrtce mám postaveného už asi dvacet let.Model je postavem z výstražných destiček a jeho kvalita je poplatná době svého vzniku.Pokud se mi podaří najít fotku,tak ji sem dám.Ahoj Pavel
Dnes mi zacala dovolenka sice len tyzden,ale co uz ,aj to lepsie ako nic. Dnes som mimo ineho dokoncil prepazku za pilotom,je tam trubkova konstrikcia a taka zelena plenta prisita na trubky.Tak som dnes fungoval ako svadlenka Madlenka.Myslel som,ze to bude hracka,to prisitie mi trvalo vyse hodiny
A este sa mi pred chvilou podarilo dokoncit zadnu cast v kabine mechanika.Tiez je tam plenta prisita o kunstrukciu a nejake pristroje,tie este niesu vyfarbene