Len tak námatkovo som si porovnal staré Zero od Tamiye a Hsg. ...oproti Ki-45 od Hsg.a celkom by to šlo, aspoň dĺžka listov...príp.zúženie pri koreni, ale na to staré Nichimo.. .vrtulu na Zero robí myslím Eduard. Ono je to vlastne tuším Hamilton takže náhrada určite existuje pomerne bezproblémovo.
Luboš Tomík MCMLXV. "Čo sa človek natrápi, než o všetko príjde." Milan Lasica
Ja mám myslím dva modely od tej Tamiye-jeden komplet a druhý vrakoviskovÿ ale oba viac-mene na dielyj a sú lisované aj s kuželom tak ak by to bolo akútne tak poskytnem. ..pošli SZ. Mrkni ešte či sa nedajú nahradit trebars z raného Spitfira..(?..eduard tam má myslím ako varianty ale nemám ani jeden. Existuje aj toto ale...
Přílohy
Luboš Tomík MCMLXV. "Čo sa človek natrápi, než o všetko príjde." Milan Lasica
Tak přidávám můj postup na Gekku. Mám v hromadě celé letadlo. Udělal jsem fotku detailu horní poličky zadního pilota, kterou vytiskl Honza - je to skvost. Dále jsem celý model onýtoval a v motorovém krytu udělal větrací klapky. Mám taky hotový a nabarvený jeden motor. Druhý bude otevřený....
Kluci včera mě na stole přistály nové lepty od Radka Marabu na novou Betty. Je to fakt pecka. Začínám s recenzní stavbou o lepty se můžete hlásit u Radka.
Se vší vervou jsem se vrhnul do nových leptů a sedí to vše jak p... na hrnec. Kam se hrabou renomovaní výrobci - fakt paráda. Nejvíce mě rosekalo že příčka na nohy pro radistu má ve stěně otvory a konzole se tam zapustí.... Dejte si pozor na podlahu co je v místě střelců, kde se to má prodloužit, aby jste se drželi doporučené délky nastavení plastu, aby plech přesahoval.
Tak dnes jsem se zaobíral trupy. Doplnil jsem žebrování v místech kde na něj je vidět a dolepil lepty co byly v barvě vnitřní kamo. Zítra snad stihnu slepit trup dohromady,,,,
Dnes pár nepříjemných postřehů ze stavby. Stavba krásně pokračovala do doby, než jsem začal prohlížet a pasovat průhledné díky. Nejen, že jsou velice skreslující, ale na zasklení malých okýnek nepasuje ani jedno. jako by to výrobce dělal na jiné letadlo. Po hodině pasování asi 3 oken, jsem to zabalil a zasklil to dvousložkovým epoxydem. Další strastiplnost je při lepení masek, které musí modelář neustále poměřovat podle druhé strany, protože žebrování kabin je velice plytké. Na boční a horní střeliště jsem si kabiny raději udělal přetažením folie původních dílů, protože budou všechny otevřené a ty tlusté by tam nebyly hezké.
Přílohy
zásobníky jsem dal jen dva za sebou, protože tam vůbec nebude vidět...
červená šipka ukazuje místo, kde je puvodní platová podlaha nastavena, aby byla až do konce stejně jako výborné lepty.
¨zde ukazuje destičku kterou jsem přidělal, aby nebyl vidět prostor hřbetním střelištěm do prázdna