No pridať by som sa pridal ale neviem či by som vám zdvihol úroveň stavby nakoľko by to bol moj druhý riadny model... ak nepočítam tú bokovku na testy, cítim sa jak Mengele ked vím čo s ňou pojdem teraz stvárať... A aj keby som pevnosť dokázal poskladať čisto, tak nemám airbrushe ani nič také a štetcovaný povrch aj pekne spravený sa nedá porovnávať myslím s nástrekom... Rozhodol som sa tú pevnosť postaviť neskôr no na úrovni, a skúsiť prestavbu na tu Royal Fortress Mk.III takže zručnosti, zručnosti zručnosti... ako by súdruh povedal...
Chlapi já bych se taky rád přidal, jenže mám stejné obtíže jako tady kolega nade mnou, je to 1. nýtovaný/přerývaný model + poprvé si dělám doplňky sám v takovém masovém měřítku - co si budeme nalhávat 1/48 MF od Revellu je spíš kostra pro samotnou stavbu
Milujte se, a neválčete!
...a s*rte pravidelně každé ráno...
Jo páni mne a myslím ze ani skipperovy nezalezi na tom aby bola vysoká úroveň. Sám som amatér a nemám tú úroveň stavby moc vysokú ale čim viac hlav tým viac rozumu, viac motivacie a informácii na jednom mieste
Patrik dík za výkresy určite pomôžu, mne síce nie ale skipper tuším bude nítovať
Misaku pekna fotečka
Andy jo je tu kopec strán podkladov a to je moc dobre a a užitočnejšie ako fotky každéj prkotiny ktorá sa nalepí stavba nejde moc rýchlo ale progresu tu hlavne Skipper ukázal myslím dosť. A ono v tom teple sa moc lepiť ani nechce.
A ešte by som rád zagratuloval Skipperovy k prírastku, ktorý vymodeloval v mierke 1:1 Hlavne nech je zdravé a vela šťastia a zdravia do života prajem
Zde jedna další náladovka , pořízená fotografem Charlesem Brownem 12.května 1945 při demonstrativním nízkém letu 447.skupiny pro potěšení anglického obyvatelstva po dni vítězství. (je to jedna z mnoha toho dne pořízených fotografií 447.BG) Dle nových poznatků tento demonstrativní let směřoval nad Německo taktéž k potěšení tamního obyvatelstva. Prostě taková velká rozlučka Mighty Eighth s Evropou.
Přílohy
Naposledy upravil misak58 dne 08 črc 2014, 23:20, celkově upraveno 1
Jináč konečně jsem se teda odhodlal sem hodit nejaky fotky ze stavby - předem upozorňuji, že tím asi klesne úroveň tohoto vlákna
Co dodat samá radost Stavebnice je trýznívý holobič - všeci to znáte...jinak levou půlku trupu mám do vrtule takže jsem ji rovnal zatím to drží, ale při sestavování to ještě musím omrknout vzhledem ke geometrii
interiér dělám jen aby tam šlo něco vidět přes ty revellí super neprůstřelné skla/ případně tam kde půjde volně vidět , chci to komplet otevřít (přední / zadní východy, + hlavní dvířka), pumovnice je výzva, nějak se to snad spasuje bomby jsem našel ve volných dílech co zbyli po p-39 a p-47 (1000lbs)
no dnes se konečně povedlo udělat komplet pohyblivé klouby bočních kulometů, jen nevím jak udělat pás (zatím mě napadá rozmačkat olovený drát na zoubky, nebo udělat to z plastových rychlostahováků)
Jediné doplňky co jsem si koupil - bazarek- hlavně kulometů a motory...
Přílohy
Milujte se, a neválčete!
Dnes z druhé strany. Kdyby někdo věděl o snímku A BIT Ó LACE zespodu, byl bych mu neobyčejně vděčen, jde o to byl li na vyměněné levé vnější části křídla namalovaný chevron (véčko) , vše ale nasvědčuje tomu, že tam nebyl.
Nádhera , jen už je pro mě pozdě před týdnem jsem slepil trup a teďkom to tmelím nýtuju a pod. jinak asi to znáte slabé místo na hřbetu za horní věží - musel jsem to podlepit ještě destičkou která přesahovala do druhé půlky a zalít vtěřiňákem ted to drží dobře - delal jsem i nedobrovolný zátěžový test - kočka se mi prošla po stole a házela všecko dolů (vše vydrželo jen pukla jedna motorová kondola na křídle)
zatím postupuju kupředu, ale bez fotek až bude nějaký výrazný pokrok nafotím (zatím akorát ten trup)
Milujte se, a neválčete!