Tak pokračujeme dál. Vlepil jsem spodní cast s pitem na stranu abych mohl začít spojovat obvody. Celkem to sedlo. Tmelení bylo na straně podvozku. Křídlo připravené na instalaci motorových gondol. Jakmile toto bude hotové tak můžu začít propojovat věci v trupu a pak najednou přilepit druhou polovinu a hned k tomu křídlo. Výškovky nechám na konec.
Tak..... No co napsat. Pospojováno a vyvedeno ve spodní části za podvozky. Když se na to podívám zpětně tak bych to řešil celé jinak. Udělat instalaci v křídle. Udělat instalaci v trupu a vývody do křídla. Pak slepit trup a křídlo připojit poté. No nic kostky jsou vrženy a budu pracovat s tím jak jsem si to udělal. Bude to chtít ladit. Přední část mi nesedla takže jsem tam dal destičky. Kabina celkem OK. Teď to nechávám tak týden, týden a půl v klidu.
Začištěno ale stale nacházím nějaké nedostatky tak jsem to vyřešil. Dnes bych to vše chtěl začistit a připravit na Surf. Pit příjde preleštit protože sem tam jsem probrousil ochrannou masku.
pár schém, výkresov na Spartana z predpisov, je to síce len staršie A-čko, ale dúfam že tam veľa rozdielov nie je.....budem ťa sledovať aspoň sa niečomu priučím, vyzerá to tak že v blízkej budúcnosti budú Spartany náš "chlebíček každodenný". ...