Slepený spoj trupu jsem zabrousil + místy zatmelil. Rozleptaný plast "propadliny" od UHU po víkendu ztvrdl tak jsem začal tmelit

Zítra se už konečně ke stavbě dostanu...pak bude co fotit

Rostislav Axmann píše:Na slezinu ti přivezu leptané šablonky pro přerývání, ať to máš jednodušší
Jirka Klouzal píše:
Podle návodu mají být podvozky, vrata pumovnice a také kryty podvozkových šachet v odstínu Revell 45 ale dál už návod neříká jaký má byt odstín barvy vevnitř šachet . Googlil jsem jak vzteklý ale nic rozumné jsem nevyGooglil....jeden model to má v takovým odstínu a ten druhý zas onakým odstínu.
MilanMatusek píše:Rád bych něco našel, ale zatím není co, dobrá práce, rozhodně šachty, pumovnici a kryty ještě vystínuj.
alf píše:Jirka Klouzal píše:
Podle návodu mají být podvozky, vrata pumovnice a také kryty podvozkových šachet v odstínu Revell 45 ale dál už návod neříká jaký má byt odstín barvy vevnitř šachet . Googlil jsem jak vzteklý ale nic rozumné jsem nevyGooglil....jeden model to má v takovým odstínu a ten druhý zas onakým odstínu.
Pokušet se dobrat pravdy u něčeho co nikdy neexistovalo je ztráta času. Kdysi jsem stavěl Flitzera a jak pako furt čuměl do návodu co je tam předepsané za barvy. Asi až po třech dnech mi došlo, že ať to udělám jakkoliv, bude to dobře (nakonec jsem ho postavil v barvách JV44).
Jinak impozantní kousek, ať se daří.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 113 návštevníků