Venku pěkně a na modýlky není moc času Jen drobný páteční posun- obtisky a lesklý lak. Ještě přijde nějaké olítání a šmouhy matným lakem Levá vrtule je první vydání z obtisky Cartograf a žlutá mi přijde nejlepší
Máro díky. Zkusím něco při focení vymyslet, ale to víš s pomocníkem není radno se moc dlouho zdržovat a vymýšlet nějaké špeky. To Mrazík: jojo je to na pitotku. Na trojce se mi ji podařilo několikrát ulomit, tak proto. Okoukáno ze stavby B-33 od Komisaře
Trošku jsem dnes vrstvil pětku. Základ je pan barvička 14, pak jsem to zesvětlil 72 a nakonec spřestříknul panem barvičkou 365. Na fotkách to nějak vylezlo. Když jsem to stříkal, tak mi to připadalo akorát. Uvidím co to udělá po washi
TAk to je pěkná sériovka. Jen sem chci dát postřeh ,který jsem zjistil při stavbě svojí 5ky. Koukal jsem na fotky jako pitomej a zjistil jsem ,že to ˇpiškvorkováníˇ je zravna u 5 mimo. Protože jsem to jedna barva tak je tam víc vidět to ,co udělal Eduard moc pěkně a to jsou ty přeplátovaný pásy na trupu,kde vystupujou nad povrch.Na fotkách je právě vidět tohle s tím,že to co vystupuje nad povrch ,tak je světlejší ,naž-li to,co je hned za tim ve směru letu. TAk doufám ,že jsem to napsal srozumitelně. Podle mě,by jsi sse měl spíš soustředit na tuhle cestu,než na tuto ,co jsi začal.Samozřejmě --děláš to ty ,tak se rozhodni. Hodně štěstí