Dost dobrý Honzo . Na to že jsem ještě nekoupil ani ty motory ,tak seš napřed . Teď mi do toho vlezla škola ,jelikož výlet do Anglie stál hodně nenapsanejch písemek . Můj pokrok se plánuje hlavně na patláku ,kterej máme na začátku prosince .
Díky všem, zase pokračuji v sólové jízdě. Sice pomalu, ale brzdí mě jiné povinosti. Mimo jedné spodní poloviny křídel a půlky trupu mam vše onýtování a zaškrábáno a vyleštěno. Bohužel na fotkách to neni vidět, jsem holt špatný fotograf. Mam dodělané krytky ještě a ještě pár jich dodělám, ukážu příště.
Zase tak vyleštěno nemáš. Povrch by měl být jak sklo. Když si na to sedne moucha , musí se jí rozjet nohy tak , že si namlátí ksicht. Leštím hadrovým kotoučkem v Proxonu . Ovšem až po slepení hlavních dílů. Pak okamžitě surf, když to pár dní necháš bez nástřiku , tak hmota zase zmatní. Čím větší je tahle otravná příprava , je výsledek lepší, vyhneš se opravám na slepeném modelu a kovový povrch je velký nepřítel všch chyb.
Noo Honzo, oproti tomu výchozímu stav z patláku je to velký posun Až vyčistíš i ty poslední zbytky bordelu z rytí a třeba vyleštíš, jak píše Radek, bude to perfekt; onýtovaný libby, to si vůbec nedovedu představit, že bych dělal
Honzo,z vlastnej skusenosti mozem len potvrdit co pise Radek,musi to byt jak psie gulky,inak sa moze stat,ze sa cely ten "efekt" strati, zvlast v 72-ke kde to je velmi prtave.Tiez to lestim lestiacim kotucikom v Boschke.
Díky chlapi, abych pravdu řekl, s vyleštěním jsem už nepočítal. Ale po slepení křídel a trupu, se do toho pustím. Během týdne jsem udělal podvozkové šachty z plechů Eduard a pár dalších krytek. Musím říct, že eduardí plechy jsou skvělé a naprosto využitelné- všechny sady: pumovnice,exteriér a interiér. Do podvozkových šachet ještě natahám káble, pokud najdu fotky.
Po dlouhé době zase pokračuji v krasojízdě. Mam hotovou vnitřní konstrukci z detail setu Evergreen, teď ještě trochu začistím a půjdu detailovat. Ale to zase příště. Jinak začal jsem propíchávat všechny nýty jehlou, tak snad to vzhledu pomůže.
Přílohy
Přepážku zdobily 2 krásné vyhažováky a "zámky". Proto jsem to přelepil destičkou. Přepážka není přilepená.
Honzo viděl jsem naživo a po doplnění detailů z detail set evergreen to bude bomba, s interiérem si dokážeš pohrát. Tak ať se nadále daří.
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!