Chtěl jsem ještě udělat nějakej upgrejt, ale nějak nestíhám. Hrubou stavbu mám, něco je špatně vespodu na křidélku, tam to vůbec nesedí. Jedu na víkend pryč, tak jen co se vrátím bude pokračování a dokonce i fotky.
Hotovo. Až na všechny možný propadliny a trochu náročnější pasování abych se z toho nevotmelil to šlo. Něco víc mám na Gúglu +. ( Ano sedačka tam opravdu chybí, ale už tam je. Stejně to zítra nejspíš přefotím, je to dost do žluta.)
Díky pánové. Miloši, tak i tak. Něco je původní, něco jsem musel opravovat. Třeba na cowlingu je jeden vyhazovák a když to chceš opravit, tak to zkrátka vybrousíš. Mám už doma novýho, a napadlo mě ty nejty použít jako vodítka pro zaškrabání a nanejtovat to pak znova. Ale to je hodně velkej vodvaz. Na těch fotkách vylezou hrozný zvěrstva, ještě že v originále to jde, jinak bych s tim praštil.
Super.. konecne to vidim hotove, chcel som sa do toho pustit ako do stavbenice ktora by mohla relativne ist rychlo do seba + onitovana + resiny do pitu... a teda pozeram, ze to bude asi "rychlofka" Aj napriek tomu... myslim, ze sa ti podarila
Otazka - decaly isli v pohode?
....Some are born to sweet delight, Some are born to endless night......
Moc pěkné ! Prosím pěkně máte někdo doma upgradovanou verzi ? Já na ni koukal v Mpm a nějak jsem tam nebyl schopný najít postavičku pin-upky z druhého kamuflážního schématu -asi ji tam zapoměli natisknout nebo co...
Dík pánové. Riko, dekály jsou trošku tvrdší, ale nakonec se povedly usadit pomocí Gunze vodiček. Softer jsem musel použít několikrát na uchošťour a natlačit je do rytí. Jinak jsou ale pěkně tenký a nijak extra nevystupují z povrchu. Tady je to už přefocený: https://picasaweb.google.com/michael.ro ... directlink Jo, Riko mustang od Revella jde do kopy líp. (tedy bez kabiny, ta je na h...)
jo.. diky... Bol som si pozriet to N-ko... podla fotiek to mam presne rovnako dohukane... na par miestach stracajuce sa skvele nity Ten napad to zaskrabat a nanitovat znova je tusim docela dobry.... N-ko zatial putuje naspat do kitnika...
A mustang isiel do seba fakt pekne... len ta kabina... ach jo..
....Some are born to sweet delight, Some are born to endless night......