"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
tak chyba odhalena, upozorneni pro vsechny dalsi stavitele tohohle kousku, v navodu je chybne uveden obtisk na kompas jako c.63 spravne ma byt c.64. Bohuzel jsem si toho nevsiml, coz me pekne s... opravitelne to bude asi tezko.
Marku, ono plati stare zname porekadlo, ze nikdo neni dokonaly. Diky za odhaleni chyby, ostatne tenhle kousek mne taky ceka. A jinak to videt nebude v trupu,. ale na tom aneometru na kridle ..
Ono na to koukalo hodne lidi, ale na to famozni drevo !!!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Všiml jsem si toho protože jednak jsem zrovna u toho kompasu s mým Albatrosem a druhak s ním létám takže mám těch pár přístrojů v oku.
Zkontroloval jsem návod. V Albatrosu D.Va je to správně, chyba bude zřejmě jen v D.V
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
to je krasa. tato mierka ma nieco do seba. Kurnik, ale co spravim s tymi skoro 200 modelmi 1/72??? Nemame to my modelari lahke, riesit taketo dilemy Peto, tesim sa na pokracovanie.