tak vybroušeno,z části přeryto a onýtováno. Z počátku sem si myslel že jsem špatně usadil kokpit, jelikož mi nešel vůbec kryt přední přístojovky(a pak i zadní) správně usadit. Ale jak jsem zjistil, stejný problém měl i JB který dělal lepty na model. Takže mi nezbylo než kryty rozřezat a destičkama upravit..v týhle fázi potřebují ještě přetmelit a vybrousit. Další lahůdkou byl přechod křídlo trup.Sem rád že trumpeta správně znázornil kříldlo Su-27,ale mohl si pohlídat lícování.spodní část navazuje krásně čistě,u vrchní už je problém a musí se brousit. ještě štěstí že v leptech je přeplátování na horní části trupu.Jinak pár nic moc foto níže.Snad to ještě někoho zajímá.
Děkuju.No jelikož to systém umožňuje tak sem si odklikl čistou Ale bude to zkouška ta cammo,ale jak po novym roce to nehrozí.nějak nemůžu vybrousit šachty abych byl maximálně spokojenej
Tak malá statistika po 10 měsících stavby tohohle hovada.Tuba sekunďáku,2 archy šmirglu,4čepele skalpelu,jedna žiletkovka celkem nikde nevydím pořádnej výsledek.jelikož mi na modelu opět schne tmel a sekunďák tak sem aspoň trochu porejpal místa který by už mohli bejt v barvě Onýtovanej žáruvdornej plech u kanonu.přikládám 2 velice nekvalitní fotky.
Zdravím Vás (všetkých-) Pevne verím, že tá ,,sučka,, (27UB, 1/32) bude po dokončení špičková-) Od decembra (2010) staviam tiež tento famózny stroj. Robím na SU-30MKK (Trumpeter), finálna verzia modelu však bude SU-30MK (MAKS 2005). http://www.youtube.com/watch?v=eClkTdqA ... re=related Takže foto:
to Andrejskull: drzim palce pri stavbe tvojho modelu ale asi by bolo lepsie keby si to zalozil vo svojej vlastnej teme /chlieviku/ a tam zdokumentoval priebeh vlastnej stavby, rad si potom pozriem priebeh stavby ako pokracujes