Takže chodníky mi nedali spát tak jsem pátral po netu. Ta zelená je fakt děsná i když se to pak ještě umaže. Naštěstí se mi ozval kolega z US a potvrdil mou doměnku. Black anti skid. Takže si to dám ještě jednou Ale což černá bude lepší. Poučení pro příště.
Tak snad už OK. Opraveno a teď to nechám řádně doschnout. Pak ještě jednou lesklý lak a "olétat" Doufám, že se mi podaří zesvětlit chodníky tak aby to ladilo s okolím.
Popojedeme Odmaskováno a dolepené drobné detaily. Přikládám pro představu jak to asi bude vypadat. Dokončuji vojáky. Pak už jen pískoviště a dodělat pultík s přepínači.
No ty voe. Škoda tej neostrej poslednej fotky. Osvetlenie vypadá super. Skús ešte foto so statívom ak máš tú možnosť, Nech to svetlo pekne vynikne. Zatiaľ veľká paráda.
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
Povrch mi nepřijde kdovíjaký - takové jednolité nudné cosi. Na to, jaký je to obr, sis s ním mohl pohrát daleko více. Nebo je to fotkami? Každopádně bych to nehrál jen na osvětlení (které bude super, o tom žádná..). Zraní se ti a zbytek týmu bude nechanej na holičkách.
Možná, že je to fotkama nevím. zkusím to pak vyfotit venku. Každopádně pár panelů je světlejších a zbytek je nastříkán jakoby nádeš prachu hodně zředěnou pískovou. Myslíš něco takového?
A je to tady. Po delší odmlce pokračujeme dál Je rám a začnu si hrát s pískem. Každopádně Prostor za vrtulníkem je využit ale před? Ještě nemám představu. Uvidíme