Dawnloader píše:Dufam že sa mi to podarí pekne nanitovať lebo vazne tato stavebnica je krasnaprepracovane šachty kokpit tiež pekne spravený nie ako u tej P-38 co som robil tam som pomaly celé podvozkové šachty musel vyrobiť podľa fotiek
Marek Nováček píše:Dawnloader píše:Dufam že sa mi to podarí pekne nanitovať lebo vazne tato stavebnica je krasnaprepracovane šachty kokpit tiež pekne spravený nie ako u tej P-38 co som robil tam som pomaly celé podvozkové šachty musel vyrobiť podľa fotiek
Kamaráde, nechceš aspoň občas používat ve větách tečky a čárky? Mám vždy problém se v tom vyznat, co jsi tím chtěl říci...
Dawnloader píše:A pokial sa jedná o tie zbrane ide oto že, v PHK kde by som platil bez poštovného lebo je to ako osobný príjem v ich predajni, by som neplatil nič, ale nemajú ich tam. Majú ich iba v modelshope, ale kedže stoja 3Eurá a poštovné sú 4Euré skor viac dám na poštovné ako na tovar, a aj kebyže to objednám tak nato možem asi mesiac čakať. Takže sa ich pokúsim napodobniť tak, že si ich vyrobím z tých čo sú v stavebnici, nebude to tažké skalpelom ich trošku orezať a ihlou donich napichať dierky podla foto
Tie v stavebnici majú akoby ostrí koniec a sú bez dierok, takže dierky dorobím a tie konce orežem. Inú možnosť nemám.Trošku sa stým pohrám a snáď sa mi to poradí napodobniť
Hansi píše:Dawnloader píše:A pokial sa jedná o tie zbrane ide oto že, v PHK kde by som platil bez poštovného lebo je to ako osobný príjem v ich predajni, by som neplatil nič, ale nemajú ich tam. Majú ich iba v modelshope, ale kedže stoja 3Eurá a poštovné sú 4Euré skor viac dám na poštovné ako na tovar, a aj kebyže to objednám tak nato možem asi mesiac čakať. Takže sa ich pokúsim napodobniť tak, že si ich vyrobím z tých čo sú v stavebnici, nebude to tažké skalpelom ich trošku orezať a ihlou donich napichať dierky podla foto
Tie v stavebnici majú akoby ostrí koniec a sú bez dierok, takže dierky dorobím a tie konce orežem. Inú možnosť nemám.Trošku sa stým pohrám a snáď sa mi to poradí napodobniť
Pokiaľ sú tie hlavne guľometov v Modelshope na sklade, na druhý deň po objednávke ich máš doma, donesie Ti ich kuriér (nemusíš na to mesiac čakať).
Napichanie dierok ihlou Ti nepomôže, musíš vyvrtať.
Ondřej Škarka píše:S Valka obchodem sice nemám moc zkušeností, ale vím, že doplňky nemají v kamenné prodejně a při každém objednání je musí objednat zvlášť.![]()
Pokud možno, tak bych to zkusil někde jinde.
Dawnloader píše:Ondřej Škarka píše:S Valka obchodem sice nemám moc zkušeností, ale vím, že doplňky nemají v kamenné prodejně a při každém objednání je musí objednat zvlášť.![]()
Pokud možno, tak bych to zkusil někde jinde.
z iných obchodov z Česka platím strašne velké poštovné takže jedine valka prichádzala v úvahu, ale ked aj oni musia doobjednávať
asi ich važne vyrobím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 171 návštevníků