Po dnešním dnu
ondo píše:Pekne David! dole klobuk.
aj aj som si ho pred 2 dnami splasil. uz sa mi naneho trasu ruky.uz len vyckat do konca skuskoveho a hop naneho uz sa neviem dockat!![]()
prosim ta nemohol by si mi viac nafotit tu sachtu a kabinku?moc by si mi pomohol! musim aj ja dorobit boky tej sachty![]()
a nevie niekto ake gulomety to mal zavesene pod trupom? Mk 151/20?
inak nemal si tie PUR trosku poliate dokopy mne daka zle vyzera ta priecka s pristrojmi co tam ma strelec.![]()
dik!
inak zabudol som pekne obrazky kabiny: http://www.warbirdsresourcegroup.org/LRG/me410.html
J.T.C. píše:Jestli myslíš variantu B2/U2 tak to jsou kanony MG 151. Akorát by mě zajimalo kde jste přišli na to /20??????
ondo píše:Dik David.
to Jakub: ano zistil som co je v pumovnici skor som zvedavy co je to v tej srande(kontajner ci co to je) pod trupom?mozu to byt tiez Mk151/20?
Moze to byt to iste co je na foto?sice to neni 410, ale podoba sa to na to co ma aj Hornisse.
Jakub Vilingr píše:Tahle fotografie zobrazuje Fw 190 A-5 (podle disku kol) a mělo by to bejt označení Rüstsatz sady R1. Takže A-5/R1. Stammkenzeichen tý mašiny je domnívám se S?+V (nebo M)+ H. A jestli je to ta mašina co si myslím, tak to je od 3./JG 11. Její jiný fotografie je možný objevit v publikaci Fw 190/Ta 152 Jäger, Jagdbomber, Panzerjäger od Griehla/Dressela z vydavatelství Motorbuchverlag Berlin.
ondo píše:Jakub Vilingr píše:Tahle fotografie zobrazuje Fw 190 A-5 (podle disku kol) a mělo by to bejt označení Rüstsatz sady R1. Takže A-5/R1. Stammkenzeichen tý mašiny je domnívám se S?+V (nebo M)+ H. A jestli je to ta mašina co si myslím, tak to je od 3./JG 11. Její jiný fotografie je možný objevit v publikaci Fw 190/Ta 152 Jäger, Jagdbomber, Panzerjäger od Griehla/Dressela z vydavatelství Motorbuchverlag Berlin.
Jakub neslo mi o foto ale o tu skatulu ci je to to iste co je na tej 410...
mam nazvys 2x Mk 151/20 tak ze ak su tam take iste a niekde splasim foto ze by som to nechal otvorene...o to mi ide
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 177 návštevníků