Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice
"Nemo me impune lacessit."
"Nemo me impune lacessit."
DUNDR píše:Ten Pegas by se mi také líbil, neudělal jsi to vícekrát, měl bych zájem.
herr66 píše:Pokud by byl zajem, tak se pokusim najit nejake fotky, kdyz se Pegas strikal. Pokud si dobre pamatuji, tak ceska kokarda na pravem kridle byla castecne zastrikana sedou.
vratam píše:Tím myslíš standardní "inverzní" provední znaku na pravém křídle, kde mají Alky tmavě šedé kamuflážní pole - jako na obrázku? S tím jsem v navržených obtiscích počítal. Nebo měla 6066 po nastříkání pegase na SOP ještě něco speciálního??
herr66 píše:Pokud si dobre pamatuji, tak ta tmave seda byla nastrikana castecne PRES znak, aspon v dobe strikani Pegase. jestli to pak nekdo opravil, nevim. Az se vratim do Cech, tak zkusim pohledat nejake fotky.
vratam píše:Tak a je to tady. Dlouho jsem se na ALCU chystal.....
Zatím mám vše odmaštěno a velké díly vyřezané z nálitků. Začnu opravou a přerytím křídla. Na odtokové hraně se nedolily spáry u vztlakových klapek a křidélek. Budu to muset dotvořit sekunďákem a proříznout znova.
172flogger píše:AirCzech měl dělat i L-159 a předpokládala se lepší proti Legatu, ale kdo ví, jestli to po plastovém AZ neodpíská.
Milan Holzapfel píše:Mě přijde, že ty kolmý spáry u náběžky mají jiný sklon než ty u odtokovky. Jako by se vějířovitě rozbíhaly.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 198 návštevníků