Matyáš Sedlák píše:Díky za postřehy --- ta kniha je krásná ale docela mastná a na tento výlet do říše letounů trochu větší výdaj
No trochu nakukuju na tvého rozřezaného fokouše a je fakt že ty kryty jsou stříbrný - tedy tak měly být i ty podvozkové šachty !?
Ty nápisy jsou fajn ale kde je vzít ?Ty šachty ještě moc nedrží
takže lze upravit ale jaK ?
na tvé fotce jsou tedy blbě ? Nějak nevím jak by ty šachty měly být jinak když osa kanónu jde správně - tedy omlouvám se ale v letadlech jsem trochu mimo. Na chladiči zapracuju fotek motoru mám dostatek a nějak to napodobím - každopádně bude na chladiči kryt - ten nechám ze stavebnice, mám ho jen ztenčený (asi zevnitř také v barvě kovu?)
Většina vnitřních ploch vyjma kokpitu v RLM 66 by asi měla bejt bez nátěru u těchdle mašin z konce války. Co mám tu knihu od Eagle Editions, tak tam je všechno fantasticky reprodukovaný na křídovým papíře a dost nepřirozeně se to leskne, aby to bylo stříkaný třeba RLM 02. Dneska bych ty plochy dělal rozhodně bez nátěru v barvě materiálu....
Udělám ti fotku z Modeller´s Eye na Fw 190 D-9, tam je obnažený křídlo a tam je vidět, že ty bočnice jsou zcela jinak. Osa kanonu je správně, to Aires udělal dobře dle osy hlavní u modelu, ale samotná šachtička dobře rozhodně není...