Souhlas, vterinak se temer nepropada, coz je podle me dostatecna odmena za malicko horsi opracovatelnost, jez je u klasickych tmelu. Ale ryti mas paradni, umis M.
Vteřiňák zkusím, nechtělo se mi do něj protože není vidět, ale zkusím ten černej ten je dost řídkej a chtěl jsem syslit protože je drahej (No teď ani nevím co jsem tím získal). Je pravdou, že jsem myslel že v tak malým množství se to nemůže propadnout, ale vidíte sami.
Polohu žaluzií rozhodnu, až je budu lepit, záleží jak bude vypadat interier sacáků, ale nakloněnější jsem k pravdivé, takže pokud to bude vypadat dobře tak bude spíš pravdivá. Rychlost bude asi pomalá zápasím s Matematikou a AutoCadem, tak pomalý může ještě zpomalit.
Jinak ukrajinec má jiný konec toho bobřího ocasu, než je u Academy, tak pokud by někdo měl nějakou slušnou fotku budu rád. Děkuji.
MilanHS píše:Vteřiňák zkusím, nechtělo se mi do něj protože není vidět...
Klidně na to vezmi ten čirý. Po zbroušení to vylešti a tmelené místo nastav tak, aby od lampičky házelo odraz světla. Hned uvidíš, jestli je to dobře zatmelené.
Takže, taky postupuju pomalinku s tímto pokladem. To éro se mi líbí čím dál tím víc. Vteřiňák je na tmelení opravdu luxusní a už asi měnit nebudu. Jen nevím co teď s tím Disolved Putty? Fotky jen pro orientaci, na boky vřeten jsem nalepil destičku a sacáky se zdá že poměrně dobře pasují (po té destičce) bude stačit jen postupně lepit a uvidím. Ještě nějaké drobné detaily přibudou a doladím to až po slepení spodní části. Sacáky jsou jen položené aby bylo trošičku vidět jak by to mohlo vypadat. Křídla jsou taky ještě rozpracovaná.
Jen prosím hledal jsem a nenašel pořádnou fotku toho ocasu s padákovým pouzdrem na Su-27 prvních séríí je bohužel jiná než ve stavebnici. Něco málo bych měl ale nic světobornýho takže pokud má někdo v archivu zajímavou fotku budu rád.
Děkuju Petře snažím se ale znáš to ne vše se zdaří podle představ a desátá oprava už moc nebaví.
Martine díky za výkresy podle těhle výkresů a podle výkresů z popisků begemot to dělám. Je třeba to malinko sladit ony ty popisky by tam pak buď nešly anebo by byly nesmyslný, takže je to takovej kompromis mezi realitou a modelovostí. Fotku bych rád kvůli nýtovým řadám a náhledu na krytky a revizní otvory ty na výkresech jsou jen poradicky a tak je to zase kompromis výkresů a fotky.
Vím, že spousta modelářů na to bude mít jinej názor a nebo by to dělali jinak, ale o tom to je je tam kus vlastního snažení každého modeáře a proto se rád podívám na modely ostatních vždy je tam kus inspirace.
Milane , co kdyby jsi tedy podle svých výzkumů vkreslil nýty do výkresu? Docela by to pomohlo. Nebo mě pošli výkres a fotky modelu, já to tam nějak dokreslím, podle tebe.
Milane přikláním se k názoru Martina Č. aby jsi zakreslil ty nýty do výkresů .Byla by to paráda a hlavně velký přínos pro nás ostatní modeláře. Ještě jednou Sučko máš super.