Dnes som si urobil radosť a kúpil som si toto ( kukni foto ) a presne v kamufláži nad ktorou som špekuloval. Teraz mám zvyšného jedného F-2, nemá niekto záujem?
Pomaly, ale isto sa blížim k striekaniu a narazil som na problém. Bol som presvedčený, že G-čka lietali v strieborno - čiernom kabáte. Preto som si ho aj vybral. Kolegovia z východu však v návode uvádzajú, že mašiny neboli strieborné, ale v RLM 63 a keď kukám na fotky, tak možno aj majú pravdu. Som z toho , nemá niekto farebné foto, alebo nejaký predpis?
Podľa zdroja vlastniaceho predpis Lufthansy z roku 1936 (a publikácie Luftwaffe Colors 1935-1945) by mal by byť civilný Heinkel šedý, no nie RLM 63 ale odtieň Hellgrau L40/52.
Ta ci diky. Nepotešil si ma, chystal som sa na bľachu, aj keď mi bolo divné, že krídlo aj trup majú na fotkách rovnaký odtieň. A u Luftwaffe, ktorá používala zopár strojov to mali tiež majznuté sivou?
Zdravím, to o šedé barvě mě taky nepotěšilo. Byly šedé i Heinkely u Lufthansy v roce 1935, tzn. před zmíněným předpisem? Stavím stroj imatrikulace D-UMIM a měl jsem za to, že byl nasříkáný barvou hliníku. A ještě pokud byly Heinkely šedé, tak pruh (blesk) na trupu a nápis Lufthansa byl taky šedý? Ono schéma černá/šedá(barva hliníku?) je vidět i na strojích jiných uživatelů a např.na barevných schématech v Perfiles Aeronauticos je blesk jiný než šedý, snad bílý?
Na farebné maľovky ani nepozeraj, každý namaľuje čo sa mu zapáči Jedine fotky a na tých to vyzerá, že odtieň na stroji je zhodný s odtieňom písmen a doplnkov. To pred zavedením predpisu ma tiež napadlo. Stroje zaviedli začiatkom roku 1935 a po roku im prestriekali trikoloru na smerovke na zalomený krížik v bielom kruhu na červenom podklade. Nič iné som zatiaľ nezistil, ale robím co možem. Kamufláž musí zatiaľ počkať a to som chcel mašinku dokončiť do L. Hrádku .
Po osobnej konzultácii s chlapcom z Prešova , som sa definitívne rozhodol: stroj bude sivo - čierny. Strieborno - čierneho si budem musieť urobiť iného vtáka ( Junkers F.13 ). Musím však pošpekulovať čo strieknem a čo bude dekál
Špekuloval som oveľa dlhšie, ako som mal v pláne, ale konečne som si napľul do dlaní, vyhrabal a oprášil heinkelika a pustil sa do práce. Po dvoch hodinkách som sa dopracoval k nedávno kúpenému surfaceru 1000-ke. Aj keď, tu každý chváli aký je vynikajúci, predsa sa mi zdá že dosť zakryl jemné detaily. Skúsim jemne prebrúsiť a vyleštiť, čo to s tým urobí.
Nastriekané a prebrúsené 2000kou. Teraz príde to najkomplikovaniešie, potrebujem skombinovať dekály s čiernym nástrekom a nerád by som to do....bal. Nemáte s tým niekto skúsenosti?
Ani nemám chuť to sem dávať. Pri aplikácií dekálov som dosť zošedivel. S takými sračkami som sa už dlho nestretol. Tvrdé a krehké, žiadna vodička nezaberá. Každé písmeno sa rozpadlo na 10 častí a nepomohla ani horúca voda. Keby som to tušil, tak tam dám revelly. Fotky po oprave písmen čiernou farbou a jemnom prebrúsení.
Keď sa darí, tak sa darí... Praskla mi nalepená kabínka, ani neviem kedy Musel som to predýchať. Tteraz je už preč a nachystaná ako kopyto. Chlapci od ICM sa trošku sekli aj pri podvozku, nezodpovedá predlohe a dať ho dokopy, aby to aspoň trošku sedelo je makačka na bedňu aj haksne. Dostal som sa aj k patine, veľmi decentnej, strojom u Lufthansi pravidelne leštili "koule". Možno ešte zablatím podvozok.
I přes uvedené potíže to vypadá dobře Moc pěkný éro.Týoho překrytu je škoda.Mohu jen poradit prolepit zevnitř prasklinu a vytáhnout přes to novej z fólie
Každý je lodí svou,každý má moře svý a kdo se bojí plout......je mrtvá ryba! Kolik je nás takovejch pane Mára...
Kabínku som otlačil, ale len odsúvateľnú časť. Samozrejme že nesedí ku zvyšku a tak ju musím nechať otvorenú. Ešte som zablatil podvozok a model šupol do vitríny, aby som ho mal z očí. S výsledkom nie som vôbec spokojný Nejaké fotky dám do galérie.