pomaličku postupuju..a ztěžuju si to sám....trup je slepený,motorové gondoly také....sestaveno je to nasucho,...budu to muset "dopasovat" a samozřejme začistit všechny spoje.... No a abych si nepopletl motorové gondoly,pro sichr jsem do levé kápnul červenou barvu
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
tak..křídlo dopasované na trup....teda ale na tak malý model to bylo docela dost materiálu....apropó...odebral jsem jak z ploch na trupu,tak i z křídla...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
tak zas o kousek dál...před spaním jsem slepil křídlo k trupu.... Teď ráno jsem měl chvilku,tak jsemzačistil spoje centroplánu zespoda,začistil jsemmotorové gondoly a usadil je na místo... Uznávám,že zadní horní část gondol je ...no..mám rozporuplné pocity...přisrovnání se stejnou partiíí na dvaasedmové Schwalbe od Revellu je to poznatnejlíp...ale co,troška tmelu a šmirgl to srovná "do latě"...takže za sebe můžu říct: "Zatím pohoda"...
Přílohy
spoj ráno po zaschnutí...
osazené motory...není to tak hrozné,jak se to tváří
záď motorové gondoly ála Revell 1:72
PantherG píše:tak palubní deska je na místě....ale...no bude fungovat spíš jako záslepka...povedla se mi "kapku větší" Ále co...stejně tam vidět nebude....
Ta palubka je moc pěkná. Tvarově vypadá jak do Mustangu od emeričanů
tak stran palubky...teda spíš "takzvané palubky" : snažil sem se aspoň přibližně umístit budíky podle pérovky....radši sem si ji měl zmenšit na tiskárně...snad příště...koneckonců v téhle "velikosti" jsem to zkoušel prvně...Revi bude větší (teda daleko menší rozměrově) oříšek
Co se týče těch gondol: nevidím to jako neřešitelný problém...dokud mám tmel,skalpel a šmirgl....uvidíme,co mě z toho vyleze....zaplachtování kusem celty je až to poslední řešení
tak něco nachystanýcho,jen nabarvít a tradiční postup co použivám já..tuna tmelu a balík šmirglu..i když ui toho drobka to možná bude poloviční množšství než obvykle..
Nedělej si naděje,kolego....dvě špetka tmelu na horní přechody křídlo - trup,čtyři špetičky na konce motorových gondol....přechody mám už vyladěné,teď se párám s těma gondolama...ale jde to
Jinak : "VÍTEJ NA PALUBĚ"