Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

F-15C EAGLE with LD

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: F-15C EAGLE with LD

Příspěvekod Michal Šilpoch » 20 čer 2008, 15:29

Ty woe..nebereš nejaký prášky :grin: :grin: :grin: tak tohle je fakt PECKA :shock: =D> =D> něco podobného vytvářím na Spita Mk.I, jen tam toho nebude svítit tolik.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Díra nic neváží.
Michal Šilpoch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladislav Seidl » 20 čer 2008, 16:35

Superpráce! Vypadá to jako fotky skutečného letadla a ne modelu! Nedovedu pochopit, jak to dokážeš tak věrohodně nabarvit.
F-104A 1/72 Italeri viewtopic.php?f=6&t=137568
UH-2A 1/72 ClearProp viewtopic.php?f=6&t=137577
UC-45J 1/72 Hobbycraft viewtopic.php?f=6&t=132756
M3A1 Halftrack 1/48 Gaso.Line viewtopic.php?f=7&t=131254
F/A-18A 1/72 Academy viewtopic.php?f=6&t=129051
Vladislav Seidl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod marek příhoda » 20 čer 2008, 16:45

Tý voe :shock: :shock: . To je perfektní práce, nemám slov a proto jen ... :P :P :P :P :P [-o< [-o< ;-I ;-I =D> =D> =D>
Marek "Příhodička" Příhoda
-
DDM Strakonice
marek příhoda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 20 čer 2008, 23:37

Dekuji Vam take, jsem moc rad, ze se Vam to zatim libi, Jeste me ceka plno prace, ale rad bych to stihl dokoncit do zacatku Srpna na Nationals. Vim , ze je to nemozne ,ale ja na tom pracuji vice nez 10 hodin kazdy den. Nejhorsi bude ten engine a trysky, toho se bojim nejvice, protoze trysky jsou celoplechove a maji vice nez 300 dilku:( Strasne spatne se oddeluji. Zlaty Eduard, ma krasne tenke plechy toto je priserne tluste. Kazde pate riznuti do tohoto plechu a nuz se mohe zahodit:( Prikladam pictures.

Pokusim se Vam odpovedet vsem touto zpravou:

To: Ivan Rohal - Nytovani: Ano, ja to doopravdy nytuji podle fotek a rentgenu. Mam plno CD s F-15 kde jsou focene fotky z blizoucka a jsou videt nyty, aspon mohu rici ze tam jsou a nejsou. Je to sice vetsi prace prenaset ,ale uz jsem si zvykl:( Na F-15 je toho spousty , myslim jako literatury to ano, ale setu resinovych je hrozne malo! Ani jsem nikdy nehledal nytovaci vykres, kdyz jsem videl ty fotky tak jsem rekl ze mi to staci:) Doufam, ze rozhodci to uznavaji, ono i vykres muze byt mylny ze?
B-52 je zatim odlozena, ale urcite jednou se dokonci:)

To: Herr 66 - dekuji za pomoc predelani fotek ja stale nevim co mam delat, jsem spatny fotograf a spatne se vyznam po forech, zmatkuji na co mam klikat a pak to takto dopada:) Dekuji jeste jednou ja te prve smazu a snad ty priste budou lepsi!

To: Maxx - Ano, tak prasky beru to mas pravdu, jinak uz bych tu davno nebyl, spatne vidim a ruce se tresou, stari jak vidim se nevyhnu , no tak ty prasky aspon pomuzou:)smile Take drzim palce on spitfire je krasne ero, ja jsem ty svetla tam puvodne davat nechtel, ale ty LD jsou tak krasna ze jsem je dat musel - take tam budes pokladat 20Ft jako ja? toto (20 X 30.48cm) 610cm to vse tam bude smotane, jeste si rikam abych se do toho nezamoral:) Jinak tato role se prodava jen 1000FT pro informaci 35000 prumer tloustka dratku na LD.

To: Vladislav Saidel - Tak toto je moje prvni 1/32 a s barvenim zatim nevim jak to myslis, me se to barvy dobre, protoze je to vetsi nez ty 1/72 co jsem delal minule, ale je to horsi na vyrobu mastru a ruznych detailu ,protoze je vse videt:( Nic se tu zatim osizovat neda :( Ja jsem postavil za zivot jen malo letadel v 1/32 skoro zadne - kdyz jsem byl maly kluk a pamatuji si, ze nejake 32 byly ale byly cele bile nebo sede i s kolecky a vsude dokola byl kanagon:) Tak si rikam proc to neni tak jednoduche jako to bylo pred 20 lety, proc ted musi byt tak vse slozite?
Vis ja pouzivam hodne vodovy wash ruznych odstinu. Rada - Dilek VODY - Dilek JARU na nadobi a Dilek Polly scale barvy ONLY!!! a to se mycha a pak nanasis na model az po 20 minutach papirkem nebo micro kartackem smejes. Kdyz se ti barva neliby tak to vymejes vodou a jedes odzacatku. Pote pouzivam take vodove barvy na figurky maji tisice odstinu a ty si je mychas podle gusta. Zalezi na stetecku a na mixu. Oni jsou v tube jen si kapnu na hlinikovou podlosku a pridam kapicku vody a uz se natira!!! Co se tyka stetecku, ano vyplati se zainvestovat do drahe vybave, protoze pokud jej osetrujes peclive tak vydrzi leta! Jinak jsem videl tve E-2 WOW Moc krasna prace,urcite s natiranim nemas problem:) , Pouzivas bile nebo jine autolaky - barvy take?

To: Vsem co jsem neodpovedel osobne, Dekuji a urcite pridam vice fotek opet brzy. Take preji hodne uspechu v modelareni!!!!
Přílohy
For5 Engine set.jpg
Exhaust 300 dilku tvrdeho plechu spatne opracovatelneho, Zlaty Eduardi plechy. Nevim jake noze mam uz na toto pouzivat.
For6 Riveters F-15.jpg
Riveters na F-15 - nemusi se stale pouzivat kresby,ale z fotek to lze take a moc dobre, tu posilam par na ukazku jsou videt velice dobre,jen rozmerit prenest je na model.
For7 Riveters 2 F-15.jpg
For8 Riveters F-15.jpg
For9 Riveters F-15.jpg
Riveters na F-15 nemusi se stale pouzivat kresby,ale z fotek to lze take a moc dobre, tu posilam par na ukazku jsou videt velice dobre,jen prenest je na model.
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod elby » 21 čer 2008, 10:37

Úžasná práca, držím palce, nech sa darí a prajem veľa síl. ;-I ;-I
Teším sa na pokračovanie.
Galéria: P-51C ICM 1/48, Bell X-1 Eduard 1/48, F-86D Revell 1/48, F4U-5N Revell 1/48, FJ-1 Czech Model 1/48
elby

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petr marek » 21 čer 2008, 18:14

mistr se zase rozjel, bude na co koukat :shock: zatim parada =D> =D> =D>
posledni dokoncene: P-39 Aircobra, Eduard, 1/48
Avia BH-11 Směr1/48
Fairey Swordfish Tamiya 1/48
na stole: Hansa - Brandenburg W.29 WNW 1/32
Instagram Marek Models
petr marek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 27 čer 2008, 07:55

Tak uz nam zase ubehl tyden a ja jsem neco noveho nafotografoval. Tu prikladam takovy maly set predni podvozkove nohy , jeste me ceka kupa prace, nez se vse da dohromady. Ono doopravdy 32 zabera hodne casu. Zabudoval jsem tam take svetylka, v noci jsou jak realna a tu prikladam video link s F-15 a F-22 s nocnim servisem. Tento link pouzivam jako podklad k svetylkum:) jedine zive nebo video Vam pomuze svetylka udelat jako zkutecna ( blikajici v ruznych intervalech nebo stale svitici )
Doufam , ze se vam bude libit.

http://www.youtube.com/watch?v=dRBonpt2kn8
Přílohy
For10 Wheel bay.jpg
Naposledy upravil John Vojtech dne 27 čer 2008, 08:09, celkově upraveno 1
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod elby » 27 čer 2008, 08:02

Neskutočné... [-o< [-o<
Úrčite Ti tam sedí ešte aj počet skrutiek... :D =D> =D>
Galéria: P-51C ICM 1/48, Bell X-1 Eduard 1/48, F-86D Revell 1/48, F4U-5N Revell 1/48, FJ-1 Czech Model 1/48
elby

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Kadlec » 27 čer 2008, 13:57

:shock: :shock: =D>
Už se zase snažím modelařit
Jarda Kadlec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tibor » 27 čer 2008, 17:58

Neskutocna praca :P uz len cakam kedy pribehne malicky pilotik skoci dnu nastartuje a odleti s tym. :P :D
Tibor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod novakow » 27 čer 2008, 18:59

jako vždy úžasná práce! =D> =D> =D> =D> =D> [-o< [-o< [-o< :P :P :P :P :P
těším se na to co příjde příště! :)
Vojta Novák, KPM ZNOJMO
Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72)
Shelf of shame: 20+
Běžte radeji lepit...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
novakow

• Odpovědět s citací

Příspěvekod juraj ondrus » 27 čer 2008, 20:41

Velmi pekne detaily a system fotografii sa mi velmi paci :D
juraj ondrus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lubomír Kerék » 27 čer 2008, 21:05

nič lepšie som ešte nevidel [-o<
Lubomír Kerék

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk NOŽIČKA » 27 čer 2008, 22:22

Pane Vojtech.
To je něco úžasného. Nemohi přijít na to jak dokážete udělat něco tak detailního a přitom čistě provedeného. Vaše práce je fantastická!!!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Zdeněk NOŽIČKA

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 03 črc 2008, 03:37

Tyden se zase blizi ke konci a ja jsem mezitm dokoncil radar predni cast, co jsem pouzil jsou zakladni casti ze stavebnice, gumicky, zbytkove fotolepty, Eduardi fotolepty, zbytkovy plastic , dratky a vse rucni prace - plno uprav. Na dishu muzete videt male antenky kazda byla lepena zvlast a zvlast tvarovana byly nalepeny na edurdi fotolept part, ktery se lepi k dishu. To jsou ty ohle dratky to bylo ze vseho nejhorsi:( Pote konstrukce ze zadni casti dishe, je tam plno kabylku, ktere pruzi pri ohnuti a toceni paraboly.
Poslu vice photos priste.
Dekuji.
JV.
Přílohy
For12 Radar 800X600.jpg
APG-70 Radar Scanner 1/32
John Vojtech

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno