Dekuji Vam take, jsem moc rad, ze se Vam to zatim libi, Jeste me ceka plno prace, ale rad bych to stihl dokoncit do zacatku Srpna na Nationals. Vim , ze je to nemozne ,ale ja na tom pracuji vice nez 10 hodin kazdy den. Nejhorsi bude ten engine a trysky, toho se bojim nejvice, protoze trysky jsou celoplechove a maji vice nez 300 dilku:( Strasne spatne se oddeluji. Zlaty Eduard, ma krasne tenke plechy toto je priserne tluste. Kazde pate riznuti do tohoto plechu a nuz se mohe zahodit:( Prikladam pictures.
Pokusim se Vam odpovedet vsem touto zpravou:
To: Ivan Rohal - Nytovani: Ano, ja to doopravdy nytuji podle fotek a rentgenu. Mam plno CD s F-15 kde jsou focene fotky z blizoucka a jsou videt nyty, aspon mohu rici ze tam jsou a nejsou. Je to sice vetsi prace prenaset ,ale uz jsem si zvykl:( Na F-15 je toho spousty , myslim jako literatury to ano, ale setu resinovych je hrozne malo! Ani jsem nikdy nehledal nytovaci vykres, kdyz jsem videl ty fotky tak jsem rekl ze mi to staci:) Doufam, ze rozhodci to uznavaji, ono i vykres muze byt mylny ze? B-52 je zatim odlozena, ale urcite jednou se dokonci:)
To: Herr 66 - dekuji za pomoc predelani fotek ja stale nevim co mam delat, jsem spatny fotograf a spatne se vyznam po forech, zmatkuji na co mam klikat a pak to takto dopada:) Dekuji jeste jednou ja te prve smazu a snad ty priste budou lepsi!
To: Maxx - Ano, tak prasky beru to mas pravdu, jinak uz bych tu davno nebyl, spatne vidim a ruce se tresou, stari jak vidim se nevyhnu , no tak ty prasky aspon pomuzou:)smile Take drzim palce on spitfire je krasne ero, ja jsem ty svetla tam puvodne davat nechtel, ale ty LD jsou tak krasna ze jsem je dat musel - take tam budes pokladat 20Ft jako ja? toto (20 X 30.48cm) 610cm to vse tam bude smotane, jeste si rikam abych se do toho nezamoral:) Jinak tato role se prodava jen 1000FT pro informaci 35000 prumer tloustka dratku na LD.
To: Vladislav Saidel - Tak toto je moje prvni 1/32 a s barvenim zatim nevim jak to myslis, me se to barvy dobre, protoze je to vetsi nez ty 1/72 co jsem delal minule, ale je to horsi na vyrobu mastru a ruznych detailu ,protoze je vse videt:( Nic se tu zatim osizovat neda Ja jsem postavil za zivot jen malo letadel v 1/32 skoro zadne - kdyz jsem byl maly kluk a pamatuji si, ze nejake 32 byly ale byly cele bile nebo sede i s kolecky a vsude dokola byl kanagon:) Tak si rikam proc to neni tak jednoduche jako to bylo pred 20 lety, proc ted musi byt tak vse slozite? Vis ja pouzivam hodne vodovy wash ruznych odstinu. Rada - Dilek VODY - Dilek JARU na nadobi a Dilek Polly scale barvy ONLY!!! a to se mycha a pak nanasis na model az po 20 minutach papirkem nebo micro kartackem smejes. Kdyz se ti barva neliby tak to vymejes vodou a jedes odzacatku. Pote pouzivam take vodove barvy na figurky maji tisice odstinu a ty si je mychas podle gusta. Zalezi na stetecku a na mixu. Oni jsou v tube jen si kapnu na hlinikovou podlosku a pridam kapicku vody a uz se natira!!! Co se tyka stetecku, ano vyplati se zainvestovat do drahe vybave, protoze pokud jej osetrujes peclive tak vydrzi leta! Jinak jsem videl tve E-2 WOW Moc krasna prace,urcite s natiranim nemas problem:) , Pouzivas bile nebo jine autolaky - barvy take?
To: Vsem co jsem neodpovedel osobne, Dekuji a urcite pridam vice fotek opet brzy. Take preji hodne uspechu v modelareni!!!!
Přílohy
Exhaust 300 dilku tvrdeho plechu spatne opracovatelneho, Zlaty Eduardi plechy. Nevim jake noze mam uz na toto pouzivat.
Riveters na F-15 - nemusi se stale pouzivat kresby,ale z fotek to lze take a moc dobre, tu posilam par na ukazku jsou videt velice dobre,jen rozmerit prenest je na model.
Riveters na F-15 nemusi se stale pouzivat kresby,ale z fotek to lze take a moc dobre, tu posilam par na ukazku jsou videt velice dobre,jen prenest je na model.
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
Tak uz nam zase ubehl tyden a ja jsem neco noveho nafotografoval. Tu prikladam takovy maly set predni podvozkove nohy , jeste me ceka kupa prace, nez se vse da dohromady. Ono doopravdy 32 zabera hodne casu. Zabudoval jsem tam take svetylka, v noci jsou jak realna a tu prikladam video link s F-15 a F-22 s nocnim servisem. Tento link pouzivam jako podklad k svetylkum:) jedine zive nebo video Vam pomuze svetylka udelat jako zkutecna ( blikajici v ruznych intervalech nebo stale svitici ) Doufam , ze se vam bude libit.
jako vždy úžasná práce! těším se na to co příjde příště!
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pane Vojtech. To je něco úžasného. Nemohi přijít na to jak dokážete udělat něco tak detailního a přitom čistě provedeného. Vaše práce je fantastická!!!!!!!!
Tyden se zase blizi ke konci a ja jsem mezitm dokoncil radar predni cast, co jsem pouzil jsou zakladni casti ze stavebnice, gumicky, zbytkove fotolepty, Eduardi fotolepty, zbytkovy plastic , dratky a vse rucni prace - plno uprav. Na dishu muzete videt male antenky kazda byla lepena zvlast a zvlast tvarovana byly nalepeny na edurdi fotolept part, ktery se lepi k dishu. To jsou ty ohle dratky to bylo ze vseho nejhorsi:( Pote konstrukce ze zadni casti dishe, je tam plno kabylku, ktere pruzi pri ohnuti a toceni paraboly. Poslu vice photos priste. Dekuji. JV.
Přílohy
APG-70 Radar Scanner 1/32
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”