ceti píše:To Bob 1: No pust se do nej a pak to sem flakni do tohohle prispevku jako pokracovani.
To Pavel_Rezabek: MB 200 gondoly ? Vida to me nenapadlo, ja jsem je vysoustruzil z puvodnich, jeste ale nejsou hotovy. Dojeb ho konecne a taky to sem mrskni i s fotkama, at vidime jak pokracujes ! Z cehos delal prekryty kabin? Puvodni jsou totiz fakt nepouzitelny. Offtopic: Jeden Rezabek k nam chodil do tridy na Zakladce (Praha 2,Resslova), to byl hroznej smejd. Doufam, ze s nim nemas nic spolecnyho !! Myslim, ze prave sedi (diky bohu!) za ublizeni na zdravi, prodej drog nebo tak neco..
pavel_rezabek píše:ceti píše:To Bob 1: No pust se do nej a pak to sem flakni do tohohle prispevku jako pokracovani.
To Pavel_Rezabek: MB 200 gondoly ? Vida to me nenapadlo, ja jsem je vysoustruzil z puvodnich, jeste ale nejsou hotovy. Dojeb ho konecne a taky to sem mrskni i s fotkama, at vidime jak pokracujes ! Z cehos delal prekryty kabin? Puvodni jsou totiz fakt nepouzitelny. Offtopic: Jeden Rezabek k nam chodil do tridy na Zakladce (Praha 2,Resslova), to byl hroznej smejd. Doufam, ze s nim nemas nic spolecnyho !! Myslim, ze prave sedi (diky bohu!) za ublizeni na zdravi, prodej drog nebo tak neco..
Neboj já su z Teplic.... Jen mne tak napadá že asi nesedí průměr těch motorů z MB200, doufal jsem že se časem objeví Beau od Hasegawy, no a protože pořád nikde není asi mi nezbude než tohohle kouska dodělat, teď je ale na řadě Spit VIIod KOPRO...
ceti píše:pavel_rezabek píše:ceti píše:To Bob 1: No pust se do nej a pak to sem flakni do tohohle prispevku jako pokracovani.
Neboj já su z Teplic.... Jen mne tak napadá že asi nesedí průměr těch motorů z MB200, doufal jsem že se časem objeví Beau od Hasegawy, no a protože pořád nikde není asi mi nezbude než tohohle kouska dodělat, teď je ale na řadě Spit VIIod KOPRO...
No certvi, trebas mel pribuzenstvo v Pze.. Beaufighter od gawy ? V MPM jsem ho videl v Praze, urcite nekde na inetu k sehnani je, ale me byl holt drahej a vubec jak uz prones Honza: "S HASEGAWOU A LEPTAMA TO UMI KAZDEJ !"
Bocán píše:Ja som pridaním motorov z Lancastra a nejakým tým, sochaním z toho urobil Mk. II a radovými motormi. Ale to už bolo nejakých 12-15 rokov dozadu. Napriek tomu mi ešte stále stojí vo vitrínke.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 141 návštevníků