Jester píše:Nevím, jestli ti tohle pomůže. Možná to i znáš.
znám, ale i tak díky.
na té prostřední se mi zdá, že za šachtou předního podvozku se z trupu vybíhá šikmá "výplň", která obě gondoly motorů propojuje.
Navíc jsou motory na modelu VEB tvarem špatně, protože tam chybí klenutí.
Opravovat to na tomto vraku nebudu, ale stejně mě správný tvar zajímá.
SaTo píše:Je-li zájem ,odprodal bych za přiměřený peníz postavený TU-144 Plasticar i Concorde 1/125 Heller. Mám k prodeji
i nějaké další Plasticary-sestavené (Trident,Caravele,Comet,B-727)
Díky za nabídku, ale nic z toho mi nepomůže. Concorde bych bral jedině 1/100. Heller teď dělá 1/125 a 1/72, ale dřív vyráběl i 1/100 a 1/300 Jinak ho 1/100 dělala třeba japonská Doyusha (pravděpodobně stejné výlisky jsou v krabicích Entex a Testors).
Tu-144 zas buď nový Placticart levně (to dnes není snadné) a nebo Nitto, které je kolem 1/144
Od VEB bych levně i postavené (vraky) vzal Tu-104, 124(bylo?) 134, 154, Il-62 a Jak-40, co souvisí s ČSSR
- Přílohy
-
- 1/100 Heller (ale ne běžná krabička)
- 4c30_1.JPG (15.28 KiB) Zobrazeno 5376 krát
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]