Lubomír Tomík píše:Na pántoch určite nie. Myslím že tie plechy sa normálne zvnútra vložili a nejako zaryglovali..sú tam dookola všelijaké otvory v tích osadeniach. Tie lemy zvonku mierne presahujú otvory tích okien, takže vypadnúť von to nešlo.. alebo mohli byť tie plechy olemované gumou a zvnútra natesno zasadené do tích lemov okolo okien. Nič iné ma nenapadá. Našiel som iba skrinku za tým oknom na fotke z jednej stavby z internetu.
..ale na tej tvojej fotke toho havarovaného stroja tam tá svetlá plocha zasahuje dosť hlboko do trupu a nekorešponduje s iními fotkami tej partie takže neviem čo by to mohlo byť.
...až teraz som si uvedomil že to je dopravák
![]()
Takže tam je za dverami nejaká komfort plná prepážka aby nefúkalo alebo možno aj oddelená toaleta..(?)
Lubomír Tomík píše:...ak tam budeš dávať bak na palivo do trupu tak tu máš obrázok s uchytením.
salat píše:Lubomír Tomík píše:...ak tam budeš dávať bak na palivo do trupu tak tu máš obrázok s uchytením.
Ahoj Lubomír , a máš prosím ťa aj polohu toho baku kam presne ide ?
vopred veľmi pekne ďakujem![]()
Mirek glock Říha píše:Ta nádrž u bombardérů nebyla. Bývala místo pumovnice u torpedových letounů.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 176 návštevníků