Trup musím na spodku tmelit - daň za to, že jsem si srovnal hlavně vršek. Kromě trupu nanýtováno...mám teď v dílně "milou škodnou" a tak mě čeká noční seance.
Teda chlapci, tady to vypadá jako opravdový Silvestrovský DeathMatch a ne to dvouměsíční fiasko, které zavedli velcí kluci co spolu mluvěj . Já jsem zatím ve skluzu a mám mnohem pomalejší náběh, ale myslím, že se o vítězi bude rozhodovat později. Prozatím se věnuji pečlivé přípravě a lícování všech dílů stavebnice. V interiéru je těch součástek požehnaně. Hodně mi pomáhají regerenční stavby Tomáše Peleje, novise, Roba i Miloslava . Chtěl bych nejpozději zítra stříkat interiér, abych to mohl před víkendem zavřít. Jinak chlapci nevycházím z úžasu, jak jste to vzali zodpovědně
Přílohy
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Klukům, co staví 325.FG "Checkertails" obrovské díky. Je Vás pár a hned dva, co ví jakou FG stavět. Děkuji. Hasegawí P-51D v 1:72 se fajn staví. Sice šachty nic moc, jinak fajn stavebnice a taky ji mám v kitníku i ve vitríně.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Na rovinu, ta Hasegawa jako stavebnice není vůbec špatná - skoro klik-klak. Ty mělké šachty jsou asi tím nejvýraznějším problémem stavebnice, ale natlakovaná hydraulika a zavřené dekly to vyřeší..
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl