Tak sem nenapadně pokročil.
Brousil jsem, tmelil jsem, a zase brousil...pak přišel na řadu surf a znovu jsem lehoulince dobrušoval a leštil. Trošku jsem někde i dorejval...
včera jsem dodělal kokpit a nakonec jsem rozhodl, že se nebudu pouštět do velkých akcí - takže kabina bude zavřená. Takže jsem zadělal kabinu.
Dneska jsem zkusil štetečkovat dost řídkou barvou, ale příště zvolím ještě o něco řidší. Lepší víc nátěrů než zalité spáry Zejtra (pokud se dostanu za světla domu) zkusím udělat lepší foto - a hlavně barva už bude kloudně zaschnutá a budou vidět případné čmouhy od štětce...
Tá konzistencia farby vyzerá byť dobrá. Ešte jeden dva nátery(podla potreby) a môžeš ísť na vrchné plochy. Myslím, že detaily a linky paneláže sú nezaliate. Zo začiatku to vyzerá takto flakato, ale neboj sa, po troch vrstvách a laku by sa to malo stratiť. Tak držím palce ďalej.
Sakra - ráno jsem si všiml, že na levé VOP mám kousek tmelu kerej jsem bůhvíproč nedobrousil a nedoril... , takže budu muset trošku eště brousit - sakra, asi nějaký erubce na slunci bo co
D.Michalko: Dík za radu, s tím schnutím barvy počkám. Možná že to že jsem dost nepočkal na uschnutí barvy bylo důvodem mého neúspěchu u předešlého modelu.
Ta zelená vypadá dost olítaně , sem zvědavej co z toho vyleze po další vrstvě, zatim to vypadá dobře. Doufám že zvolíš správnou barvu hvězd tj. rudou .
D.michalko:
Dám sem obrázek, ale dopadlo to...... Prostě jsem udělal druhej nátěr - a ten byl vcelku v poho - a ten jsem už mel něchat.... ale...
Chtěl jsem to trochu doladit, tak jsem si namíchal - teďka už vím co - moc hustou bravu a udělal sem si tam čmouhy... a co hůř... Barvil jsme to na mizerným světle a asi jsem měl nějakej bordel na štetci Takže mám zespodu na křídlech takové malinkaté tečky jak dybych to místama posolil... když jsme to včera viděl za světla byl jsem naserinkovanej až beda... Ale neměl jsem sílu, tak jsem to prostě otočil a začal jsem s vrškem. Štetec už je dobrej a s hustou barvou chybu už neudělám...