Hm.Dalsi psychopat na MF .S tymi sachtami to musela byt v tejto mierke paradna robota ale vysledok stoji za to . PS:O ktore albumy COB sa konketne jedna? To aby som vedel ked budem svetla vyrabat ja
Teraz už chápem, prečo si po mne chcel, aby som odvrtal tie vstupy ohrevu vzduchu na Beau... veď ty si blázon a ja som naletel Máš to moc pekné a dobré sú tie "polopatysticky" vysvetlené postupy. Držím palce!!!
Jozeffe Follow The Reaper. Laco promiň, příště si dáš pozor
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Vypadá to perfektne. A dobré postupy Máme v práci blazinec a poslednej dobe nejako nestíham.Budem musieť porobiť niečo s tou mojou Cobrou aby nevyzerala vedľa Tvojej tak sockoidne
Nepřehánějte chlapi, ve skutečnosti je ve mě malá dušička co tam vyleze po surfu za prasárny a jak zvládnu povrchovku. Přece jen se teprve učím, poslední model jsem dodělal někdy před 12ti lety tak teprve ohmatávám technologie. A pochvala od takovýho guru jako je Laďa 72 (to že kocoury nekomentuju neznamená, že je nesleduju jak ostříž) to sem se až začervenal.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Tak jsem se do teď drbal s kamerama Bejt to jenom pro kobru tak to tak neřeším (tam nebude skoro nic vidět) ale K-25 (nebo její ručně ovládaná varianta K-20) by se mohla ještě někdy na něco hodit. Naproti tomu K-24 se bude hodit téměř jistě páč v průzkumných P-51 ležela za oknem jak houska na krámě. A protože jsou Mustangy v plánu, pokusil jsem se to udělat slušně s tím že si to zaformuju a namnožím. Bohužel výkres nebyl k dispozici tak je to naměřený jen tak podle fotek. Fotky bída ale asi pod lampou lepší nedám. Na závěr otázka na odborníky: nešlápnu vedle když šachty udělám v Zinc Chromate Yellow? Jo K-25 vlevo, K-24-ta rozebraná-vpravo.
Kamery už jsou z resinu, šlo to líp než jsem čekal. Další věc kterou jsem namnožil byla vrtule. Rámeček sice obsahuje 3 typy listu (pro 2 různé třílisté a jednou čtyřlistou vrtuli) a návod správně uvádí, že rozdíl mezi L a N byl právě v použití vrtule o 1 stopu v průměru větší u verze N ale.. Různě tvarované listy mají bohužel u obou vrtulí stejnou délku, dost přesně odpovídající verzi L. Řešením bylo použití listu ze čtyřlisté. Jeho zkrácení, zůžení, ztenčení, dotvarování a vyleštění no a samozřejmě namnožení šetřící práci a zaručující stejnost. Další zádrhel byl u VOP. Jedna polovina je v modelu nedostříklá v místě odtokové hrany což jsem shledal jako mýma rukama neopravitelné. A tak následovalo rozřezání druhé poloviny, tuning a namnožení. Na jedné polovině budu muset ještě vyrobit vyvažovací plošku a trošku to doladit surfem. Ale to už je prkotina. Šachty dostaly ještě pár detailů a teď se mnou čekají v surfu na ředidlo aby dostaly nějakou tu barvu. Tady se připomenu s dotazem zda je ZCY ok? Začal jsem pracovat na povrchu trupu tak snad zanedlouho zas něco přihodím. Dnes jen společnou fotku odlitků a dvě srovnávací.
Díky za super video z výroby. Stroj z finského muzea už jsem viděl a chtěl to dělat podle něj přece jen jsou to asi původní barvy. Pak mi ale rozhodila sandál tahle fotka. A mělo by se jednat přímo o stroj který dělám.
Řekněte mi, že blbě vidím a přední noha není v Olive Drab ale v Bell Green (terminus technikus) a já budu klidně spát. V případě, že je to OD co s tím? Dělat jakoby nic? Udělat tak jen přední nohu? Všechny nohy? I kryty? Tak nějak se chci přiklonit k BG s tím, že na fotce klame světlo a byl by pokoj ale chtěl jsem znát názor povolanějších. Díky.
Dnes jsem získal ředidlo, vytáhl ze šuplete 21 (sic) let starou barvu a pokusil se o svůj první (když nepočítám nějaký to surfování a pár pokusů se šlapací Mikrotechnou před lety) zápas s pistolí. Máte k tomu nějakou technickou nebo se můžu pokusit o patinu?