Prečo 34? Mýlia ťa tie obrázky? Mala klasické žihadlo SU-27UB,SU-30. Chýba tam ten koniec a tie bočné lišty,mrkni znova tie obrázky tam to vidieť,že je to odšróbované.Mala centroplán SU-35UB,takže keď mrkneš na ňu,tak ti budet vsjo jásno.
Bolo to robené ako varianta s dvoma sedadlami vedľa seba pre prípadného zahraničného zákazníka.A bolo to v čase keď skúšali všetko možné a tých zakázok a objednávok až toľko nebolo.Takže počítam,že to normálne postavili ako hociktoré iné,ale či to napr.malo aj nejakú kamo to absolútne netuším,skôr ale myslím,že nie.Je na to strašne málo podkladov a je zázrak aj vôbec niečo o tom nájsť.Väčšinou je to len niekde spomenuté,že niečo také bolo. Možno skúsiť napísať priamo suchojovcom,alebo takému Gordonovi,ten by možno niečo vyňuchal. Lenže to je začať si zháňať podklady tak rok dopredu.
Ako je u mňa tradičné,tak blbé fotky David.Samozrejme ,že tam sú.Pretmelil som len ten spoj kde sa sklápalo krídlo a to dvojité zalamovanie krídelok. David píšu,že K2 mala prednú časť a krídla zo SU-27KUB,tak počítam,že to teda asi tak bude. A ako som už viac krát písal,K2-ky boli spravené 2 a skutočne podľa tých obrázkov nedokážem 100% určiť či boli obe s kriližkami alebo nie.Podľa všetkého jedna áno a jedna nie.
Počítam,že rozmýšľali rovnako ako ja. Teda jedna taká lepšia,obratnejšia s PGO a meniť. vekt.ťahu a tým samozrejme drahšia no a druhá bez PGO a bez motorov s men.vekt ťahu a tým samozrejme lacnejšia.Väčšinou teda čo som tak odpozoroval,tak to tak robia. Viď živý príklad.Čína SU-30MKK a India SU-30MKI.
A kamo, zink-chromat určite nie.Ja viem ,že kamufláž to asi nikdy nemalo,ale vymyslím tam niečo v štýle SU-35UB,keď už sú príbuzné.