Sorry, ale nepozdáva sa mi tvar tých nadzvukových konfuzorov vo vstupoch náporového motoru - pozri sa na fotky - majú iný tvar. Ešte to máš šancu upraviť. Pozri sa na ten odkaz: http://armory.in.ua/product_info.php?pr ... anguage=en
tak chlapi ja rezignujem, Moskita odkladam na neurcito, nechce sa mi na to ani pozerat, bud som ja taky gramblos alebo neviem, uzky priestor medzi naporovymi motormi neviem prebrusit , ked som sa snazil jemne rytie prebehnut tak sa material zacal trusit atd. ... cize ak bude chut tak to dokoncim dnes nafotim sucko a hodim do galerky, aspon to
Škoda no. Bol som zvedavý ako to bude spolu vyzerať. Z tej fotky neviem aká je veľká medzera medzi motorom a telom rakety, ale osobne by som to riešil buď miliputom a zahladením s vodou, alebo by som to premazal Surfacerom 500, a čo by ti vyšlo mimo škáry, by si "umyl" štetcom navlhčeným v Gunze riedidle.
MiG-23 vznikla jako reakce na americký F-4 Phantom II F-15 vznikla jako reakce na MiG-25, F-16 jako reakce na MiG-21 MiG-29 vznikl jako reakce na F-16 a Su-27 jako reakce na F-15 F-22A vznikl jako reakce na Su-27 a MiG-29 T-50 vznikl jako reakce na F-22 a F-35
tak chlapi pustam sa do dalsieho su-33 pouzijem cumak od QB, uvidime ci ozaj stoji zato ked ich porovnam s povodnym , sedacka bude od Pavlu, farby AKAN, dekale Begemot + masky od Eda a na trysky Aires este cakam ale to mi nebrani zacat camo bude asi opat starsia a tmavsia a dumam nad tym ze pouzijem pristrojovku z leptou od eda, ved palubka namorneho flankera sa lisi od suchozemskeho iba pristrojom ktory sa pouziva pri pristavani na lietadlovke