Venco dobre foto.Z akej je to masiny a z obdobia? Ak je to nasa, SK-CZ, musi byt po 98r ale este pred GO. A podla usporiadania prepinacov je to od 8.serie vyssie.
harvy5 píše:Venco dobre foto.Z akej je to masiny a z obdobia? Ak je to nasa, SK-CZ, musi byt po 98r ale este pred GO. A podla usporiadania prepinacov je to od 8.serie vyssie.
Blížím se k surfu a možná už příští prodloužený víkend bych ho mohl prubnout Ale nepředbíhejme, to je přání ... začal jsem se zabývat drobotí ...
Přílohy
Abych nemusel přechod SOP a trupu tmelit, pokusím se SOP co nejlépe dopasovat. V její poslední třetině chyběl materiál (byla moc vykousnutá), dolepil jsem tedy plastikovou destičku a vybrousím ji do odpovídajícího tvaru.
Odvrtal jsem a následně vydlabal do hranatějšího tvaru také vstup vzduchu v kořeni. Tuto část zpracovanou v Brassinu narozdíl od ostatních nasavacích otvorů výrobce nenabízí.
Podvozkové nohy disponují propadlinami, které je třeba zatmelit, a stopou po přesazení formy, kterou budeme muset zbrousit.
Rytí na přídavných nádržích příliš nenavazovalo. Ať jsem je sesazoval, jak jsem chtěl, podařilo se mi trefit maximálně dvě linky, které nebudu muset tmelit :)