Jo taky jsem musel nějak vyřešit výfukové potrubí, kde na konci v tenounkém lemu byly bublinky a to nebylo jak opravit.
Ještě konec zarovnám a zbrousím spoj a bude to, jako nové.....

petr21 píše:Pěkně jste to tady zase rozjeli. Konečně se to tu trochu hýbe a to by mohli dát i další fotky postupu. Například Miloš. Já dolepil motory, onýtoval klapky a křidélka a pomalu se blížím k barvě. Fotky dodám časem. Honzo a co torpédová A-4? Už vylezla z pod postele na stůl?
onysx píše:Ahoj kluci. Rád vás sleduju a kontroluju jak pokračujete a proto nerad spamuju téma. Nicméně musím tímto zdělením. Noční Ju-88 a Mistel jsou pryč ! Ještě jednou se omlouvám za ot.
hans dlouhán píše: Petře, A-4 Torp už vylezla a je na půl cesty ke stolu a jelikož nemá chudák nožičky, tak nevím, kdy dorazí...
onysx píše:Ahoj kluci. Rád vás sleduju a kontroluju jak pokračujete a proto nerad spamuju téma. Nicméně musím tímto zdělením. Noční Ju-88 a Mistel jsou pryč ! Ještě jednou se omlouvám za ot.
JiříVránek píše:ted už to aspon částečně připomíná "letadlo" kompletně onýtovaný .
Lukáš Loučka píše:Peťo, na dírách na spoji gondola - křídlo, na motoru - nelíbí se mi, ale nechci ho zavřít (idiot no...) a na Mg 15 a kugel lafette. Mám kulomety z brassinu (bohužel všechny jsou pokroucený), Eda na tom celkem pochopitelně nemá kulovou lafetu ve které byl kulomet uchycený a pokud bych to dal jen tak do okna tak to bude vypadat divně. Zkoušel jsem korálky i miliput ale bez úspěchu, se Skřivanem jsme vymysleli postup, použít lafety z kulometů ze stavebnice, navrtat je a kulomet z brasinu rozpůlit - lafetu s tělem zbraně zalepit do překrytu a po dokončení modelu jen do navrtané lafety dolepit hlaveň. Ono to asi tahle půjde, ale nechce se mě
Uživatelé procházející toto fórum: ivan cimprich, SamFrench a 27 návštevníků