Ahoj Jirko, zatím se to staví dobře. Na to, že je to Short run to docela jde, ale chce to hodně pasování a dobrušování… Kamo budu dělat stejnou, jako jsi měl ty - budu opisovat...
budeš opisovat ? tak to sem zvědavej, jak se ti to povede! pozor ale na pravé straně na boku sem se nedržel schematu a trochu sem zaimprovizoval. takže barevný pole nebudou přesně podle předpisu. V každým případě se těším na výsledek
Nazdar borci od Junkersů. Nechybí někomu ve skříni něco z tohoto a "nutně by to potřeboval? Toho Zwillinga a H jsem zapomněl oddělat tak si je odmyslete
Odesláno z mého SM-J320FN pomocí Tapatalk
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Petře to jde mimo mě. Jak měřítkem tak typem a velikostí ; -). Je to po kamarádovi a přednostně nabízím Vám stavitelům . Omlouvám se za plevel.Jak vůbec pokračujete?
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
No dost mne ladíte a lákáte. Asi to dopadne a pořídím si tuhle potvoru taky.