...já myslím, že ještě ne... Právě jsem dokončil přípravy na stříkání - zamaskováno a hurá na surf!
Přílohy
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Mám pumovnici v surfu a uvažuju, jestli mám dát pod stříbrnou černou nebo ne,... Co vy na to?
Ondro, zkus trošku stínovat i pistolí, alespoň nějaké tmavší kouty ... třeba s takovou X-19 Smoke to jde docela dobře. Nebo pokud bys třeba použil C8, tak do ní přidat černou a touhle tmavší směsí ... možnosti jsou. Wash pak samo taky, ale takový základ pistolí taky pomůže, plocha je to na to velká už docela dost ...
No, říkal jsem si, že bych zkusil stínovat jinými odstíny stříbrné, třeba nějakou titanovou a tak...ale zkusím to asi hlavně tou černou (směs)
Tak, poslední progres tento víkend. Nastříkal jsem pumovnici směsí stříbrných -začal jsem C8, pak nějaké ztmavení černou, buff prach a pak jsem to vzal chrome a titan - tamky. Ty to úplně zabily, tak jsem si to dal od znova... Nakonec to skončilo takhle a myslím, že to stačí jako základ pod lak a wash, drybrush a další patinu... Tak, a teď už jenom dějepis...
Přílohy
Kdysi v osmdesátých letech chodily fámy, že na Slovensku odnaučovali malou Darinku Rolinsovou zpívat, aby nebyla lepší než tehdejší protěžovaná star Marika Gombitová. Kluci, neuvažovali jste o něčem podobném na klubu?
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)