Začal jsem odírat, zatím jen u kořene křídla, abych viděl, jestli je to správná cesta, ale mám z toho rozporuplné pocity. Nemá to šmrnc. Stříbrnou jsem tam dávat moc nechtěl, ale není vyloučeno, že na ni nakonec dojde. Když se aplikuje prasing, bude sice vypadat jako šedá, ale možná to celé ožije. Co vy na to?
Přílohy
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
To u kořene křídla je bezva, ale chtělo by to trochu ještě si pohrát na motorovém překrytu. Klidně přitlačit ještě trochu... Jinak opravdu super!
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Filip Tomči píše:Já bych to asi moc nedrbal. Většinou to nevypadá moc hezky a působí to rušivě. Nejhezčí spit je bud kamuflovaný nebo stříbrný, nic mezi tím.
Dušane, jako základ je to dost dobré a v pohodě, řekl bych (bavím se o přechodu křídlo/trup, přičemž více se mi to líbí vzadu, na náběžné hraně o trošku méně, ale asi proto, že je tam toho více ). Rozporuplné pocity z toho můžeš mít proto, že to ještě není hotovo, finální vzhled. Osobně bych to viděl tak, že dáš ještě wash, já dávám i nějaké filtry a potom olejovkama a přípravky AK nějaké ušpinění, které bude na přechodu křídlo/trup nejintenzivnější. Tím se to trošku překryje, nebude to tolik svítit. A pak, úplně nakonec, zase ty odřeniny trošku oživuju stříbrným Progressem, co nejostřeji strouhnutým; tím doplňuju další jemňoučké odřeninky, čerstvé ... tím vším chci jen nějak napsat, že aby se ti to jevilo co nejpřirozenější, je potřeba variabilita, kterou ti dají překrývající se VRSTVY , a ty máš zatím jen jednu, a ta je úplně OK. S dalšími VRSTVAMi se to určitě bude blížit tomu, co by sis představoval
Odřeniny definitivní, zalakováno. Na spodních plochách po laku zmizelo stínování, příště se nesmím bát přitlačit. Ale nějak moc mi to nevadí. Spodky byly dost zahnojené, nějak se s tím popasuju
Přílohy
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Paráda, teraz som si všimol jeden detail, ktorý ma nikdy predtým nezaujal a to vrch nad klapkami pod trupom. Fakt tam boli také diery? Musím podklady poštudovať
díky chlapci! Jano, ty díry tam mají být, pod přechodovým plechem nebyl nad klapkou potah křídla. dneska prasing, teď se půjdu vyvětrat a večer dorazím bytek trupu
Přílohy
Dušan Ritz