Ze stavebnice jsou vybaveny tak, že vlastně vybaveny vůbec NEJSOU. Takovéto "spartánské" provedení by se hodilo tak možná na menší měřítka. Nedá mi to, ale opět si jako třetinkář musím rýpnout do výrobců, proč šachty nedělají v resinu? Byl bych si je určitě koupil! Ve čtvrtce jsou - viz set: CMK 4127. No nic! Hlavou zeď...
Nedalo mi to, zkoukl jsem tedy obrázky a doplnil nějaké profily, lepty, nýty a drátky.
PS: není to tak, že jsem si to vymýšlel (úplně cucal z prstu), jel jsem podle obrázků a tahal jsem to podle nich. Ale jen do určité míry zjednodušení - samosebou, že ne všechno, jen ty větší hadice, dráty a skříňky, ale muselo se to nějak zkombinovat s tím, co tam bylo ze stavebnice, co dodal za lepty Eduard a Profimodeler a trochu lidové tvořivosti taky. Prostě jsem to nechtěl dělat celé znovu tak jsem upravil stávající šachty dle možností...
PS: jsou to šachty - tam moc toho není (jsou to jen krycí plechy), víc je toho pak na kolech..
Tady v surfu:
PS: každý, kdo něco podobného kdy dělal, tak ví, že není problém to udělat (když už ví co a jak), ale vymyslet v prvopočátku, jak to s tím skladištěm různých leptů/drátů/zbytků co má doma udělat, aby to nějak vypadalo...