Ty kanóny vypadají fakt dobře. Škoda že za to chtějí takovejch peněz.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
no já nevím Jendo ale není ta 02 nějaká moc do hněda ? posílal si to už u nás na vláknu to jo, neměl sem tehdá čas to nijak extra prohlížet ale tohle nebude asi cesta správným směrem
Zdravím a pozdravuji, kolegové... Protože Bf 109 šel po nehodě do koše, pokračuju zde... Dělám na Vlaštovce už pár dní a něco sem mezitím nafotil, takže hezky popořadě:
Upletl jsem pár pomlázek do zbraňový šachty.
Pak sem přešel na přední podvozkovou nohu, kde se edíci opět "vytáhli". Plastovou tyčinku jsem nasekal podle jejich rozměrů...
... a podle sebe...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Pak sem se pustil do šachty hlavního podvozku, který bych chtěl vyšperkovat, co jen půjde... Teda, co sám zvládnu. Většina fotek je focena v režimu ultra makro, takže nevypadají asi dvakrát lákavě... Detaily jsem vytvářel ze všech možných dílů z vrakoviště a ne vždy 100% odpovídají předloze. Prostě sem se snažil, aby co nejvíc skutečnost připomínaly... Nelze tam v měřítku 1/48 nacpat vše, tak jak tam je... Vlastně možná lze, ale k tomu bych potřeboval disponovat rukama Pana Destičky nebo aspoň 3D tiskem.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...