Ivan Gruncl píše:Kluci nebojte už jsem domluven, že mi udělají novou kabinku....
tak to čučím ! ochota - to se cení !
Ivan Gruncl píše:Kluci nebojte už jsem domluven, že mi udělají novou kabinku....
JiříVránek píše:no nic - zaříznu do Ju 88 G-6. At se to tu oživí. Kdo se přidá ?
Ivan Gruncl píše:Tak chlapci za mne hotovo, více v galerii....![]()
![]()
petr21 píše:Tuhle kamufláž mám taky v plánu. Jen já nebudu tolik sochařit. Základ co budeš muset upravovat jsou jiné motory, výdechy vedle motorů a směrovka. Vana pod kokpitem musí pryč a místo ní byl jenom vstup do trupu, zatímco místo pumovnice má být vana pro 4 MG-151. Možná by si měl jednodušší sehnat si motory BMW a postavil z toho R. Zajímavá kamufláž je třeba tady: viewtopic.php?f=1&t=20579&hilit=Ju+88R. A na tu G-6 bych počkal, až se zase nějaká objeví na trhu. Ale to je jen můj názor a nic ti nevnucuju.
Tom.Vrabec píše:Hoši teda dobře jedete...Jirko pěkný vořech sis vybral, k tomu tvému kamarádovi bych přidal, že pokud pojedeš "pomalu a při kraju", tak se nic nemůže stát, a stejně "kdo pije průběžně, nenadýchá"Jinak ty Gčka se na ebayi sehnat dají, občas aj za dobrou cenu z Dojču. Ale je to holt o štěstí a o čekání.
To R-ko vypadá na obrázku zajímavě, na protitankovou P verzi se tu nikdo nechystáte...?
EDIT: Pro možné zájemce - na scalemates zrovna G-6 od CyberHobby nabízí uživatel Roger Trenwack - neznám ho, je to Australan...sice cena dobrá, ale bude batoh za poštu + celní libůstky. Neberte to teda prosím jako reklamu, ale jenom info:
https://www.scalemates.com/kits/cyber-hobby-5563-junkers-ju-88g-6-nachtjaeger--145038
petr21 píše:Aby to tady nebylo tak mrtvý, tak kluci dnes donýtovali trup na C-4.Musí pouze dobrousit kousek tmelu na spodku, kde zajeli nýtovadlem moc daleko a bude hotovo. Začnou k trupu lepit křídlo, výškovky a směrovku. V mezičase ještě musí vybrousit tmel na spoji dílů obou motorů, odstranit přebytečné kryty výdechů a navrtat místo nich otvory. Hodně času poslední dobou tráví na Hanomagu a přívěsu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků