Takové malé šílenství. Já u se Dragona zasekl na slotech, další detaily raději ani neřešil, ale jak vidno, jde to.
dan.vocu píše:Teď malá recenze...![]()
Dnes ráno jsem se kouknul do schránky a vypadla na mě obálka - pozdrav od Brengunu s prototypem leptu na ohraničovací pásky pro různé servisní šachty letadel v měř. 1/144.
Lubomír Kerék píše:dan.vocu píše:Teď malá recenze...![]()
Dnes ráno jsem se kouknul do schránky a vypadla na mě obálka - pozdrav od Brengunu s prototypem leptu na ohraničovací pásky pro různé servisní šachty letadel v měř. 1/144.
dane dovolím si trochu odbočit ... kedže toto som riešil nedávno v štvrtke a nakoniec som si to robil z plastu tak sa spýtam - nerobia to alebo nechystajú aj v štvrtke ? a po mojej skúsenosti by som to odporučal na jednej strane spravit širšie aby to šlo lepit od spodu plastu , lepit to na tupo je o dost koplikovanejšie a aj to podstatne slabšie drží ..
a k modelu![]()
Petr Štěpaník píše:Kurnik šopa Dane, ty to do toho edeje snad dáš
David Lengyel píše:Moc hezky se kocourek rýsuje. Štve mě na tom jedna věc - že to je detailnější, než bude moje čtvrtka někdy v budoucnosti)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 187 návštevníků