Hindman píše:Tak jsem dnes ještě pátral,takže 0815 prošla generální opravou od léta 03 do jara 04 a abych udělal jasno ve zbarvení detailů,tak tou lesklou světle šedou RAL 7030 byly po GO nastříkány tyto prostory:prostor střeliště,klimatizace,nábojová schránka,podvozkové šachty a kryty,nákladová kabina a její dveře,vstup do radioprostoru,prostory motorů,hlavního reduktoru,hydrobloků,AI-9V a skříně náhonů a příslušné kryty. Z agregátů to byly:podvozkové nohy,tlumiče a pracovní válce,ocasní vzpěra s tlumičem,ventilátor,automat cykliky,hlava nosného rotoru+kryt kolektoru el.vyhřívání na ní,hydrobloky,skřín náhonů,vložený + koncový raduktor a hlava vyrovnávacího rotoru. Hlavní raduktor a jeho hřídel byl šedomodrý. Pilotní kabiny byly nastříkány antracitovou téměř černou barvou,palubní desky klasickou ruskou tyrkysově zelenou. Disky kol tmavě zelené. Pilotní sedačky antracitové+černé sedáky,lavice v nákladovce 7030 s hnědou koženkou.
Snad Ti to nějak pomůže,těším se,až bude v galerii.
Díky moc za vyčerpávající odpověď.Už teď vím,že mám plno věcí blbě

Jediné,co mě ještě mate je spodní část listů hlavního rotoru na fotkách od DUNDRa.Konec listu je černý se žlutým koncem a kovovou náběžnou hranou,ale u hlavy rotoru zespodu šedý s černou náběžnou hranou,jestli dobře vidím.Je to tak,nebo se pletu?Není někde nějaké schéma?