Tak davam sem fotky hotoveho trupu su tam chybicky ,ale co uz stale nieco ujde,snazil som sa o najcistejsiu stavbu myslim,ze sa celkom podarilo az na par popisiek ktore sa mi velmi nepacia,ale prerabat to uz nebudem a pride este FOOD od eda ,ale este posta nedorazila.Teraz sa mozem pustit do kridiel nieviem preco,ale tak som si to rozvrhol staci nastriekat urobit pozicky a bude hotovo snad v priebehu buduceho tyzdna.
Chybí tě modře natonové čelní sklo na čelním štítku. To měli všechny modernější Navy mašiny, aby piloty neoslňovalo slunce. Zkus to dodělat. Já na to používám Clear Blue od GSI, ale dělá je i Tamka. Nejlepší je to stříknout. V tvém případě by to šlo i opatrně natřít štětcem.
Pani dakujem za komentare na to celne sklo pozriem a nastriekam ,ale musim najprv kupit transparentnu modru tuto akurat nemam.A co sa tyka tesneni tak na to tiez pozriem.
No Cernochu mal si pravdu celne sklo je tonovane do modra a co sa tyka tesnenia mam spustu fotiek kde je viditelne a kde nieje niako farebne odlisene dokonca aj u modrych francuzskych masin.Tak teraz babo rad nechat to tak by nebola chyba a aj keby to bolo odlisene ani to by nebola tak este uvidim.
Matko dik aj ja som to postrehol sam na sebe ,ze z urcitymi zalezitostami uz tak nebojujem ako kedysi,ale je este hoooodne co zlepsovat hlavne drobnunke detaily to chce este hodne hodin praxe.