Ďakujem za povzbudivé slová Robert, dosť ma to posilňuje. Dnes som dal dokopy podvozkové nohy. Ostáva už len doplniť brzdové hadičky, ale tie nalepím až po washovaní. Jeden pokus s Neutral washom som už urobil, ale nepáčil sa mi výsledok (kombinácia čiernej podvozkovej nohy a hnedo-sivého washu), a tak som ho dal preč. Urobím nejaký vlastný mix a potom to prefotím.
Keďže mi prišiel nový kompresor od Fengdy (lebo chladničkový kompresor opäť vypovedal službu), mohol som opäť pokračovať na Zere. Došlo teda aj na opravu rámovania na kabínke. Medzitým som ešte nalepil na podvozkové nohy brzdové hadičky a nalepil som aj samotný podvozok, takže Zero už konečne stojí na vlastných labkách . Kolieska sú zatiaľ voľne nasunuté na osi, ešte nie sú prilepené.
Robert ďakujem za pochvalu. Som rád, že si niekto všimol tie popisky, lebo mi dali dosť zabrať. Dnes pridávam tri fotky z maličkého postupu. Nedalo mi to, a trochu som upravil tvar tiahla zatvárania podvozku, a na posledný diel podvozkových krytov som doplnil drôtiky. Ešte to bude fuška, všetko to dobre nalepiť... Na prostredný diel kabíny som dolepil madlo, a otvárací mechanizmus z plechov.
Ak si myslel ten uhol (sklon) čo som vyznačil na fotke, tak je to preto, lebo tiahlo ktoré drží tú časť krytu vyrobili v Eduarde trošku kratšie. Preto tie dve časti krytu zvierajú uhol blízky 90 stupňom, anie tak ako by to správne malo byť.
Mám prilepený zameriavač, posledný diel krytov podvozku (po zalakovaní dolepím tiahla), a konečne aj vztlakové klapky. Styčná plocha na ich zalepenie bola strašne maličká, takže to bolo trápenie - prilepiť, nasurfacerovať, vybrúsiť, farba, lak, wash.
Prikladám niekoľko fotiek z prác na Zere počas minulého víkendu. Nalepil som tiahla ovládania krídelok, tiahla do podvozkových šácht (posledný diel čo tam chýbal), a trubičku do lapača vzduchu pod motorom. Potom nasledoval nástrek matným lakom, a nalepenie motora, guľometov. Je to malý krok pre človeka, veľký skok pre Zero. Ešte vrtuľu, a Zero by malo byť hotové.