Jejda, sorry, zase jsi mě nachytal na švetskáchKarel Pilát píše:vorvan píše:Teda, mě se ty bombardovací dorniery moc nelíbej, ale tenhle je výjimkaObvzlášť na tý fotce ze zhora je k sežrání
Dík, ale 215 není bombardovací, ale fotoprůzkumnej ajroplán.
vorvan píše: Ty dorniery prostě nejsou moje doména. Ale jinak
vorvan píše:Jo, a ještě k těm tečkám, mě se párkrát stalo, že když jsem foukal lak Gunze ve spreji, tak mě udělal bílý fleky. Tehdy jsem to vyřešil lehkým přeplácnutím Purisolem a ono se to po chvíli ztratilo. No, zkusil bych to asi až jako poslední možnost....
Martin Černý 'Černoch' píše:Karle proboha taková kravina nebetyčná, líh na barvy a laky GSI nesmíš použít !!!!! okamžitě reagují a rozleptávají se. Jak psal Pavel , opatrně to přebruš třeba 2000 smirkem a stříkni znova ale céčkem. To že ti Háčkový lak udělal ty hrudky se ani nedivim, je to šmejd 1. třídy.
Karel Pilát píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Karle proboha taková kravina nebetyčná, líh na barvy a laky GSI nesmíš použít !!!!! okamžitě reagují a rozleptávají se. Jak psal Pavel , opatrně to přebruš třeba 2000 smirkem a stříkni znova ale céčkem. To že ti Háčkový lak udělal ty hrudky se ani nedivim, je to šmejd 1. třídy.
Vždyť už to skoro ani není vidět. Kde bych v Praze sehnal do pátku céčkovej lak? Artur by ho objednal do 14ti dnů a v MPM nikdy nemají, co potřebuju.
Pavel píše:Staci se zeptatKlido bych ti neco zapujcil
Karel Pilát píše:Pavel píše:Staci se zeptatKlido bych ti neco zapujcil
Pavle dík, ale už lepím droboť a zasklívám dvířka a ďoury na kamery a tak. Koupil jsem dnes 5ti minutovej epoxyd, doufám, že do rána zaschne. Předpokládám, že se na Modelmánii taky s něčím ukážeš.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 174 návštevníků