Protože se měsíc miguardy:) blíží, je třeba udělat místo v kitníku. Cílem čistky bude Mig-21 MF s doplňkovými plechy od Eduardu. Kamufláž ještě nevím, ale spíše CZ, hnědo-zelená, jště uvidím, co seženu za obtisky.
Přílohy
Stát, který se zdráhá živit vlastní armádu, bude brzy živit cizí!
Pozor na model Academy, není to MF (byt to má na krabici napsáno) ale spíše Bis s větším hřbetem. Pokud budeš chtít opravdu dělat českou MF ,zainvestuj do opravného hrbu s novou SOP od Quickboostu .Není drahý.
jo jo, je to BISáckej hřbet, ale já to nějak extra neřešil na svý Družbě, ale i tak je to krásná stavebnice co se staví prakticky sama... budu sledovat
kromě těch plechů se do žádných doplňků asi pouštět nebudu - hřbet se směrovkou jsem se koukal, že stojí kolem 220,-, ale možná koupím sběrače vzduchu, ty vyjdou kolem 90,-, možná i masky. Zatím jsem to zkusmo složil, a vypadá to, že moc tmelu potřeba nebude.
Přílohy
Dát 90,- za lapače který moc nenapravujou a nedat 220,- za opravnou sadu která řeší že nepostavíš blbost ,tak tomu moc nerozumím. Nicméně, na moje řeči nedej a rozhodni se sám. Chtěl jsem tě jen poradit. Budu sledovat stavbu a těšit se na další pěkný "český" Bisko.
Klidně postav čs. a na tvarové rozdíly se vykašli. Nebo si vyber nějaké pěkné zbarvení, třeba Fina. Ale na nějaké drahé opravné sety se zatím vykašli, brzo bude Eduard i jako Weekend a to bude nejspíš víc muziky za míň peněz.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
nemáte někdo prosím fotky sedačky na migu-21? ale se všemi popruhy? Snažím se to zbastlit podle eduardího návodu, ale ten je v tomto kroku hodně nejasný. Strýček google sice má mraky fotek, ale sedačky jsou bez popruhů. i to co jsem si nafotil po muzeích já, tak tam popruhy nemám:(