- Přílohy
Naposledy upravil petr marek dne 29 bře 2008, 19:48, celkově upraveno 2
petr marek píše:Narazil jsem na drobny problemek. Rusofilove prosim pomozte. Vybral jsem si tu zimni kamo s lyzemi. Stejnou nabizi i MPM v modelu 1/32. Problem spociva v tom ze pokud mel stroj lyze tak mel i v krytu motoru zahloubeni do ktereho zapadly pri zatazeni podvozku. Na bokorysu a modelu MPM je ovsem kryt bez techto zahloubeni. Podle mne je to chyba a kryt by mel tato zahloubeni mit. Nebo se vyskytovaly ruzne polni upravy? Ci stroj lital s vysunutym podvozkem? U rusu se nedivim nicemu, nemate nekdo nejake presnejsi info? Diky predem.
ludovik píše:Zkusim se mrknout doma do podkladu, ale obavam se, ze k tomuhle nic nenajdu. Ma teorie je, ze to, ze je v popisce fotky "I-16 typ 10" vubec neznamena, ze to je skutecne typ 10 (In Actiony jsou dobra studnice fotografii, ale to je asi tak vsechno). Dalsi moznost by byla, ze zahloubeni se objevovalo uz na typu 10. Otazka zni, zda by Rusove litali s "polozatazenym" lyzovym podvozkem, kdyby tam to zahloubeni nebylo. Nevim, moc se mi to ale nezda....Dalsi vec je, ze na foru vvs.hobbyvista.com byla pred casem debata, zda to zahlubeni bylo cely kryty nebo s dirou vepredu vedouci do motoru.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků