Ahoj chlapi , veľmi pekne ďakujem za komentáre interiér je kompletne nafarbený a zalakovaný , už čaká len na olejovky a matný lak No a potom šup šup zasa nejaké fotečky pridať
Čawte dobrí ludia, kiež by som mal tolko času na modely ako musím tráviť v práci malý posun : interiér je hotový skoro komplet Ešte musím dorobiť ten držiak gulometu (som tak v polovici ), opraviť gulomety lebo som to prehnal s patinou a pár zabudunutých drobností Snáď sa bude páčiť .
Takže hrb bude odklopený aby sa to videlo. Nedávno son videl 3d kolečka a dvere v ponuke jedného domáceho výrobcu. Dúfam že sa majitel nenahnevá. Ešte tam má aj torpéda ale to sa Teba netýka.
Přílohy
Luboš Tomík MCMLXV. "Čo sa človek natrápi, než o všetko príjde." Milan Lasica
Jakub Vilingr píše:Zelený byl jen pilotní prostor od příčné přepážky před pumovnicí byl interiér šedivý
18.jpg
24.jpg
Ďakujem veľmi pekne za radu Bóže tí taliani to sú ale pekný amateri veď v návode je uvedená zelená a to som si myslel že keď je to ich domáca mašina tak že to majú zistené (ešte aj Eduard v stavebnici heavy retro ma uvedenú zelenú)tak som podľahol lenivosti Tak mi treba ,no čo už. uvidíme čo sa stým bude dať spraviť
Kdysi jsem S.79 stavěl jako kitbash Trumpeteru a Flashbacku a celý interiér jsem také udělal zelený, jako Vy. Nyní mám více podkladů na S.79, zvláště pak super knihu od Crécy v řadě Classic Books a tam je hromadu fotek na tohle, takže až se dostanu k barvení rozpracované Heavy od Eduardu, tak to udělám přesně tak, tedy pilotní prostor zelený a zbytek šedivý.
Tú knihu som držal v ruke , je naozaj moc moc krásná ale tá cena bola pre mňa astronomická (120 euro) tak som odišiel bez nej Včera večer som vymaskoval interiér a strekol čierny surf cez tú zelenú - len som to už nestihol zdokumentovať Podľa fotiek to vyzerá že tá sivá bola viac svetlo sivá ako tmavo sivá , tak len pre istotu sa spýtam , náhodou existuje presný odtieň od Gunze farby z rady C ?
Na internete je toho fúra. Aj tu na fóre. Napr.na talianskich stránkach Stormo je v rámci tejto stavby modelu(ov) 1:72 až neznesitelné množstvo údajov o farbách, detaily+odkazy. V rýchlosti námatkovo aspoň niečo...bomby a interiér. V mobile to musím orezávať aby sa to sem vošlo, tak len pár... Ono aj medzi talianmi nie sú len amatéri. Farby a označovanie, predpisy a nariadenia a tabuľky myslím majú dosť zmapované. Stavebnice a návody sú o niečom inom. Asi to berú tak, že je to pre bambini...ale to aj nemecký Revell napr.
Přílohy
Naposledy upravil Lubomír Tomík dne 08 črc 2025, 12:19, celkově upraveno 6
Luboš Tomík MCMLXV. "Čo sa človek natrápi, než o všetko príjde." Milan Lasica