Jeden z důvodu proč jsem si vybral tuto stavebnici byl samozřejmě přídavný 20mm rotační kanon M197. No jenže kvalita kanonu nic moc. To by nevadilo až tak. Nějaký broušení, řezání či odvrtávání. Ale co je nejhorší a vůbec mě nenapadlo což ukazuje boxart je to že k tomu kanonu nevede žádný pás a ohledně zásobníku nábojů je to taky takový nejednoznačné. Spousta fotek na netu je pouze s nasazeným kanonem na výstavě a někde dokonce je i na špatně straně Z pár fotek a jedné sady co jsem našel na ebay od firmy toukan jsem se pokusil replikovat nábojový pas a použil nábojový box pro 30mm kanon z jiné verze která tato stavebnice obsahuje taky.
Zatím to vypadá takto. Teď už jen práce na detailech než to zavřu do trupu. Taky hledání nějakého optimálního pousazovani dílů aby to vše nějak logicky pasovalo podle mých představ. lam umístit box na náboje a jak tam umístit pásy s náboji atd
Dík moc kluci. Snažím se že sebe vydat to nejlepší. Rád bych to i někde ukázal na živo když se zadaři. Snad eday nebo tak. Momentálně se hodně věnují hledání podkladů kolem minigunu a zásobníku a celkové umístění uvnitř. Pokud někdo máte nějaký fotky co se týče zapojení zdroje pro minigun nebo kam umístit baterií pro pohon tak uvítám nějaké fotky. Koupil jsem sadu od legend production ale žádná hitparáda to není. Jediná výhoda pro mě jsou zásobníky s baterií. Podařilo se mi však najít docela hezky data pro minigun a tak jsi si ho vytiskl sám. Foto pro porovnání dole. Ten co je ve stavebnici jsem ani nezkoušel tam hrozný
Menší posun avšak moje méně oblíbené tmelení trupu a broušení. Myslím že mě to zabere spoustu času. Mezitím pracují na zadním rotoru. Zatím jen základ. Také jsem natřel podložku a zbývá ještě ji zaskakovat a budu dále pokračovat na podložce