Roberte, já bych s tím lakem tolik nespěchal. Na lybijské mašině Ti chybí dostříkat ještě pár dielektrických krytů antén tou tmavě zelenou na SOP a hnědou na spodku křídel a antény a polohovky na náběžce atd. Maďar má některé z nich zastříkané tou žlutou, ale i tak některé také chybí. Nechci vypisovat a kroužkovat všechny, projdi podrobně návod a schémata, vše tam má Eduard podchyceno. Jinak freehand se povedl parádně, klobouk dolů, myslím, že neplesnivění tomu tentokrát fakt pomohlo
Díky kluci, Tomáši určitě ještě doplním ty antény. Výjimečně o tom vím. Nanesl jsem obtisky a ty zubatá čabajka vypadá fakt dobře. Popisky na žlutém nejsou žádné a ten Libyjec jen ze spodu.
Díky za upozornění, zjistil jsem to když jsem maskovat další věci. Oprava šla rychle, naštěstí to je prkotina na deset minut. Obě miginy jsem zavošoval a dal finální lak. Na tu čabajku jsem dával hnědý voš, který jsem si nachystal z olejové barvy a white spirit. Tuhle kombinaci jsem použil na žlutém Zeru a líbí se mi. Tady na čabajce se mi to líbí taky. Dolepil jsem podvozkové nohy a kolečka.
Krásná práce Roberte, jen jedna malá výtka a ta se týká vodorovných křidélek snímače úhlu náběhu na pitotce. Měla by mít stejný tvar, jako křidélka svislá (úhel snosu). Model to takhle děla hrozně hračkoidní a vůbec nechápu Eduard, proč je takto ztvárnil. Stejná chyba už byla u MF.