Pufo, ale to by měly být zatmeleny komplet linky paneláže i pod kamufláží a nejen ty přetřeté 02 ne?
Szwarc.Robert píše:Asi vás nechápu hoši co po mě chcete.
Bari Ball píše:Szwarc.Robert píše:Asi vás nechápu hoši co po mě chcete.
Roberte, celá zadná časť od poslednej přepážky / linky paneláže/, bola od jedného výrobcu. Teda bola celá vi farbe RLM76. V rátane toho plechového lemu na koreni kýlovky. Toto som myslel mojou poznámkou. Na túto forbu potom striekali flaky, kamufláž a pod...
YETTY píše:Ajjj.Luky,jsem se koulnul na špatnou verzi.
Pro Roba-to je ta spodní část pohyblivé části směrovky.Tam by měla být ta 76 tutově.
KarelB píše:Pufo, ale to by měly být zatmeleny komplet linky paneláže i pod kamufláží a nejen ty přetřeté 02 ne?
pufo píše:Uff, tak to sorry, som nevedel ze to az tak vadi, ze nieco pisem, myslel som, ze informacie sa hodia ale evidentne som sa zase mylil.
Ale v pohode, pisem si poznamku do mozgu ze do tvojich vlakien nemam prispievat.
Szwarc.Robert píše:... těch nespočet staveb dokonalých strojů, které nikdo nedodělá. Všechny stavby začínají rozřezaním modelu na tisíc dílů, samozřejmě podle podkladů a pak nic. Žádný hotový model na obzoru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 188 návštevníků