Konečně jsem si k tomu zase sedl a něco udělal. Přesně jsem dodělal tmelení na spodku a nastříkal RLM 76. Vše potřebné zamaskoval, udělal jsem si vlnovky na náběžné hrany křídel a můžu začít stříkat křídla a VOP. Ty budou RLM 74 a 75.
YETTY píše:A prosím pěkně, Roberte Schwarzoviči, není těch vlnek málo na ty naběžné hraně??![]()
cencul.sk píše:Páni, tá strieborná na spodku - je ako zrkadlo, to je Alclad, alebo nejako preleštené ?
pufo píše:Zatmeleny odnimatelny panel? To fakt toto je v navode? Trup OK, zvysok neviem, neviem. Osobne by som to odstranil spolu s RLM02 spod slotov(nahradil by som kamuflaznou farbou pouzitou na kridle )
Kov strieknuty paradne,ale toto nie je americky stroj aby bol az takto vylesteny. Ked sa da, osobne by som to utlmil do matneho vzhladu.
YETTY píše:No podle plánku ,ta spodní část kylovky,je v 76 a ne v Blue green.
pufo píše:Ja to z tvojich fotiek nevidim, ale chcem sa opytat ci tie linky panelaze a okolite nitovanie co su pretrete RLM02 su aj realne zatmelene alebo je to len prtrete farbou s tym ze je zachovana panelaz a nitovanie modelu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 168 návštevníků