Zdravím společenstvo vycházejícího slunce. Na začátku jsem se přihlásil s jedním malým, škaredým a nudným tlouštíkem a pak ho stavěl hooodně pomalu. Nicméně teď už se začíná schylovat k závěrečné fázi a tak napáskám sám sebe, jak jsem to "dodrbal" Buďte zdrávi
Ahoj Jimi, pohnul jsi s tím hezky , ale ty odřeniny nejsou moc pěkné. možná bych to stříkl znova stříbrnou na to prostředek na odřeniny a nebo použij sůl a pak zelenou. Maskol je na to špatný.... Ale jinak je to tvůj model takže záleží na tobě...
Tak o víkendu jsem byl na Pantercupu a neodolal jsem a koupil nový model Zera a hned se do něj pustil. Nekoupil jsem profipak, protože dát skoro 1900 za dva modely je pro mě už dost, ale stačili mě holé výlisky, protože se starých zásob mám hromadu dílů a masky použiji z vlastního A6M2. Model je opravdu moc krásný a edíkům se povedl, jako ostatně i stávající Zera. Jinak na Ki 21 mám základní kamo. Ještě udělat žlutou náběžku a jdu na oleje....
Přílohy
Tady jsem použil přepínače od Anýzu a pár drátků
stačilo přidat pár drobností a drátků plus ze zásob pásy a mám krásný interiér...
Dobrý den pánové, přistály mi doma dvě Rufe, několik Zer a další letadla s koblihama, postavené zatím nemám nic a ze startu dumám nad barvama. Nechce se mi míchat z gunzí podle návodu od Edy a tak se ptám. Dělají se správné barvy na orly z niponu u výrobců Mr. Paint, AK Real Colors? a bylo by případně možné přiřadit k jednotlivým typům a kamuflážím??
děkuji za vyčerpávající rady
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
a od mr. painta které jsou ty nejjaponštější z japonských?
proč ne AKRC?
díky
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk