docela mi chyběl přehledný kalendář akcí, kde by byli pohromadě veškeré akce bez nutnosti proklikávat topicky na fórum. Takový, který měl pod správou Zbyněk a odmítl ho nadále vytvářet. Proto jsem se rozhodl vytvořit pomocí google.calendar nový.
Budu se jej snažit udržovat aktuální, zatím jsem do něj přidal akce co jsem našel. Převážně České- Slovenské a ty největší zahraniční. Pokud administrátoři modelfóra uznají za vhodné poprosím o připnutí topicku.
Pokud máte jako pořadatelé zájem o přidání do kalendáře poprosím o mail na modelarske.souteze@gmail.com pomocí této šablony.
Názvem akce
Pořadatel:
Místo konání:
Web:
Pokud není web doplním odkaz na Modelforum.
Prosím o případnou kontrolu již založených akcí pořadateli.
Modelářské soutěže
FAQ:
1. Možnost překopírovat do vlastního "google kalendáře "
2. Odkaz na mapy z místem konání soutěže
3. Pokud se Vám zobrazuje v kalendáři jako první den neděle je potřeba si přenastavit kalendář (V kalendáři → vpravo nahoře ozubené kolečko → Nastavení→ ve spodní části Možnosti zobrazení z rolítka "počáteční den týden" vyberu mnou požadovaný den)
4. Kopírujte přeposílejte dle libosti a chuti.
5. Měsíce se přepínají vlevo nahoře pomocí modrých šipek
odkaz pro vložení na stránky:
<iframe src="https://calendar.google.com/calendar/embed?src=modelarske.souteze%40gmail.com&ctz=Europe%2FPrague" style="border: 0" width="800" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Enjoy
poslední aktualizace 6.6.2021
Naposledy upravil Habouji dne 06 čer 2022, 07:22, celkově upraveno 12