Plastikový kit by určite potešil, ešte viac v 1:48 mierke. Keby sa do toho pustila ICM, bolo by to celkom zaujímavé. V 1:32 mierke chystajú Fiat C.R. 32, tak možno časom aj motyka vystrelí...
Býk je nebezpečný spredu, kôň zo zadu a somár zo všetkých strán.
Tak SEM model je zřejmě ze hry, alespoň na čas....
Opsáno ze stránek: The activity is indefinitely suspended. For all order raised from November 24, you will receive a confirmation or a refund as soon as possible. Aktivita je na dobu neurčitou pozastavena. U všech objednávek od 24. listopadu obdržíte potvrzení nebo vrácení peněz co nejdříve.
MACCHI C.205V ITALIAN ACES - PART II 48009 1/48 Scale
Includes decals for six (6) Italian Aces and seven (7) Macchi C.205V Serie III and two (2) *BONUS* (rare) C.205V Serie VI machines with the "Herringbone" camo scheme.
Aces include: A. Guidi (Serie III), A. Visconti (1) (Serie III) G. Robetto (Serie III), P. Tomaselli (Serie III) A. Visconti (2) (Serie III), L. Gorrini (Serie III) C. M. Ruspoli (Serie III)
9 profiles total; 6 pilots; build up to 5 models 6 different Cover pages (Pick a Cover page when ordering)
This is the companion sheet to Part I (48008) and completes all the possible color and camouflage schemes that were known to have been applied to the C.205V in WWII. Sheet size 5" x 8"
Artwork by Vince Tassone Research by Dott. S. Lazzaro and V. Tassone
Ahoj Milane, to je zase něco zvlášt ty "zebry" a ta 23-1. To by mě zajímalo kde na to Vince přišel. Na tu 23-1 znám 3 fotky, ale podle mě to je úplně normální RLM kamufláž. Žádný nahnědlý něco. Na tu 8-2 znám fotky dvě a nejspíš se kluk moc nespletl. Na 8-1 sem viděl fotku jednu ale je to políčko z filmu kde ta 205 startuje. Taková neostrá šmouha...
Naposledy upravil Mirek glock Říha dne 25 led 2023, 13:11, celkově upraveno 1
JInak pozor na to určení pilotů u jednotlivých 205. Podklady (italské) co mám já je identifikují jinak, ale nemusí to mít autor dekálů ani knihy co mám já špatně. Piloti měli oblíbený stroj ale mohli létat i s jinou 205. Jinak to je dost pěkný výběr, třeba kamo I to je první 205 v barvách ANR, ale už ve své pozdější podobě, Zajímavé jsou znaky co mají bílé pozadí. Podle mě jediná 205 na které se to dá fotkou jednoznačně doložit.